প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মন কী বাতকীদমক আইদিয়া অমসুং ইনপুৎশিং থাবীরক্নবা হায়খ্রে
17 AUG 2022 9:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওগস্ত ২৮, ২০২২গী অয়ুক পুং ১১ তাবদা শন্দোক্কদবা মন কী বাতকী হন্দক্কী তাঙ্কক অসিগীদমক আইদিয়া অমসুং ইনপুৎশিং শিয়র তৌরক্নবা মীয়ামদা হায়খ্রে। আইদিয়াশিং অদু মাইগোব, নমো এপ্তা শিয়র তৌবা য়াগনি নত্ত্রগা মেসেস অদু রেকোর্দ তৌনবা নম্বর ১৮০০-১১-৭৮০০দা দাইল তৌবীরকপা য়াগনি।
মাইগোবকী ইনবিতেসন অদু শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"ওগস্ত ২৮দা শন্দোক্কদবা হন্দক্কী #MannKiBaat থৌরম অসিগীদমক আইদিয়া অমসুং ইনপুৎশিং থাবীরক্নবা খৌরাংনা ঙাইজরি। মাইগোব নত্ত্রগা নমো এপ্তা ইবীরকউ। নত্ত্রনা ১৮০০-১১-৭৮০০ দাইল তৌদুনা মেসেস অদু রেকোর্দ তৌবীয়ু।
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-28th-august-2022/?target=inapp&type=group_issue&nid=333371"

Prime Minister's Office
PM invites ideas and inputs for Mann Ki Baat
17 AUG 2022 9:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited people to share the ideas and inputs for upcoming episode of Mann ki Baat scheduled for 28th August 2022 at 11 AM. The ideas can be shared on MyGov, Namo App, or dial the number 1800-11-7800 to record the message.
Sharing MyGov invitation, the Prime Minister tweeted;
"Looking forward to ideas and inputs for the upcoming #MannKiBaat programme on 28th August. Write on MyGov or the NaMo App. Alternatively, record a message by dialling 1800-11-7800.
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-28th-august-2022/?target=inapp&type=group_issue&nid=333371"