Prime Minister's Office
PM lauds the efforts of Lion conservationists on the occasion of World Lion Day
10 AUG 2022 8:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the efforts of Lion conservationists on the occasion of World Lion Day.
In a response to the tweet by Union Cabinet Minister for Environment, Forest & Climate Change, Shri Bhupendra Yadav, the Prime Minister tweeted;
“On #WorldLionDay, I applaud all those who are working on protecting the majestic lions. India will always be a vibrant home for the grand Asiatic Lion.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী নোংশা নুমিৎ থৌরমদা নোংশা ঙাক-শেন্নবা অমসুং কন্নবা মথৌ পাংথোক্লিবশিংগী থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
10 AUG 2022 8:03PM by PIB Imphal
মালেমগী নোংশা নুমিৎ থৌরমদা নোংশা ঙাক-শেন্নবা অমসুং কন্নবা মথৌ পাংথোক্লিবশিংগী থবকশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
ইনভাইরোনমেন্ত, ফোরেস্ত অমসুং ক্লাইমেত চেঞ্জগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী ভুপেন্দ্র য়াদবকী ত্বিৎকী পাউখুম অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“#WorldLionDay লাকপদা, চিংলেম্লবা নোংশাশিং ঙাক-শেন্নবা থবক তৌরিবা মীওইশিং ঐনা থাগৎলি। ভারত অসি মতম পুম্নমক্তা এসিয়াতি লাইওনগী নিংথিরবা য়ুম অমা ওইগনি”।