প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশ্ব সিংহ দিৱসত সিংহ সংৰক্ষণবিদসকলৰ প্ৰচেষ্টাক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 AUG 2022 8:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশ্ব সিংহ দিৱস উপলক্ষে সিংহ সংৰক্ষণবিদসকলৰ প্ৰচেষ্টাক প্ৰশংসা কৰে।
কেন্দ্ৰীয় পৰিবেশ, বন আৰু জলবায়ু পৰিৱৰ্তন দপ্তৰৰ কেবিনেট মন্ত্ৰী শ্ৰী ভূপেন্দ্ৰ যাদৱৰ টুইটলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইবুলি টুইট কৰে;
তেখেতে কয়, “#WorldLionDay ৰ দিনা সৌম্য সিংহসমূহক সুৰক্ষা প্ৰদানৰ অৰ্থে কাম কৰি থকা সকলোৰে শলাগ লৈছো। শ্ৰেষ্ঠ এছীয় সিংহৰ বাবে ভাৰত সদায়েই এক প্ৰাণোচ্ছল বাসস্থান হৈ থাকিব।”

Prime Minister's Office
PM lauds the efforts of Lion conservationists on the occasion of World Lion Day
10 AUG 2022 8:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the efforts of Lion conservationists on the occasion of World Lion Day.
In a response to the tweet by Union Cabinet Minister for Environment, Forest & Climate Change, Shri Bhupendra Yadav, the Prime Minister tweeted;
“On #WorldLionDay, I applaud all those who are working on protecting the majestic lions. India will always be a vibrant home for the grand Asiatic Lion.”