Prime Minister's Office
PM pays tribute to India's rich cultural diversity on the occasion of National Handloom Day
PM urges youngsters associated with StartUps to take part in Handloom Startup Grand Challenge
07 AUG 2022 2:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid a tribute to India's rich cultural diversity and all those working to celebrate India’s artistic traditions on the occasion of National Handloom Day. The Prime Minister also urged all youngsters associated with the world of StartUps to take part in Handloom Startup Grand Challenge.
The Prime Minister tweeted;
“On National Handloom Day, a tribute to India's rich cultural diversity and all those working to celebrate our artistic traditions. #MyHandloomMyPride”
“An excellent opportunity to ideate and innovate for weavers. Urging all those youngsters associated with the world of StartUps to take part...
#MyHandloomMyPride

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নেস্নেল হেন্দলুম দেগী থৌরমদা ভারতকী ফজরবা কলচরেল দাইভর্সিতীদা শ্রধাঞ্জলি কৎখি
পি.এম.না স্তার্তঅপশিংগী তাইবং অসিগা মরী লৈনবা নহাশিংদা হেন্দলুম স্তার্তঅপ গ্রান্দ চেলেঞ্জদা শরুক য়ানবা তকশিনখি।
07 AUG 2022 2:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেস্নেল হেন্দলুম দেগী থৌরম অসিদা ভারতকী ফজরবা কলচরেল দাইভর্সিতী অমসুং ভারতকী খুৎ-শা হৈ-শিংবগী চৎনবীশিং অসিবু সেলেব্রেত তৌনবা হোৎনরিবশিং পুম্নমক অদুবু শ্রধাঞ্জলি কৎখি। প্রধান মন্ত্রীনা স্তার্তঅপশিংগী তাইবং অসিগা মরী লৈনবা নহাশিংদা হেন্দলুম স্তার্তঅপ গ্রান্দ চেলেঞ্জদা শরুক য়ানবসু তকশিনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“নেস্নেল হেন্দলুম দে অসিদা, ভারতকী ফজরবা কলচরেল দাইভর্সিতী অমসুং ঐখোয়গী খুৎ-শা হৈ-শিংবগী চৎনবীশিং অসিবু সেলেব্রেত তৌনবা হোৎনরিবশিং পুম্নমক অদুবু শ্রধাঞ্জলি কৎচরি। #MyHandloomMyPride ”
“ফিশা-লোনশা তৌরিবশিংগীদমক্তা ৱাখল্লোন অমসুং অনৌবা ৱাখল্লোন পুথোক্নবা য়াম্না ফবা খুদোংচাবা অমনি। স্তার্তঅপশিংগী তাইবং অসিগা মরী লৈনবা নহাশিংদা শরুক য়ানবা থৌগৎলি...
#MyHandloomMyPride