Prime Minister's Office
PM urges citizens to change their social media DP to Tricolour
02 AUG 2022 10:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged all citizens to change their social media DPs to Tricolour as a collective movement to celebrate Har Ghar Tiranga.
The Prime Minister tweeted;
“It is a special 2nd August today! At a time when we are marking Azadi Ka Amrit Mahotsav, our nation is all set for #HarGharTiranga , a collective movement to celebrate our Tricolour. I have changed the DP on my social media pages and urge you all to do the same.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না প্রজাশিংদা মখোয়গী সোসিএল মীদিয়া দি.পি. অদুবু মচু অহুমগী ফিরাল ওইনা থম্নবা হায়খ্রে
02 AUG 2022 10:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রজা পুম্নমক্তা মখোয়গী সোসিএল মীদিয়া দি.পি.শিং অদুবু মচু অহুমগী ফিরাল ওইনা থমদুনা হর ঘর তিরঙ্গাবু অপুনবা মীয়ামগী ইহৌ অমা ওইনা পালন তৌনবা হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ঙসি ওগস্ত ২ অসি মরু ওইবা নুমিৎ অমনি! ঐখোয়না আজাদী কা অমৃত মহোৎসব পাঙথোক্লিবা মতম অসিদা ঐখোয়গী লৈবাক্না ঐখোয়গী মচু অহুমগী ফিরাল অসিবু নুংশিবা উৎলিবা অপুনবা ইহৌ, #HarGharTiranga পাঙথোক্নবা শেম-শাদুনা লৈরি। ঐহাক্কী সোসিএল মীদিয়া পেজশিংদা ঐহাক্কী দি.পি. শিন্দোকখ্রে অমসুং ময়ামদসু শিন্দোকপীনবা ঐহাক্না হায়জরি।”