Prime Minister's Office
PM urges citizens to change their social media DP to Tricolour
02 AUG 2022 10:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged all citizens to change their social media DPs to Tricolour as a collective movement to celebrate Har Ghar Tiranga.
The Prime Minister tweeted;
“It is a special 2nd August today! At a time when we are marking Azadi Ka Amrit Mahotsav, our nation is all set for #HarGharTiranga , a collective movement to celebrate our Tricolour. I have changed the DP on my social media pages and urge you all to do the same.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নাগৰিকসকলক নিজৰ ছ'চিয়েল মিডিয়া ডিপি সলাই ত্ৰিৰংগা ৰাখিবলৈ আহ্বান জনাইছে
02 AUG 2022 10:19AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সকলো নাগৰিকক ঘৰে ঘৰে ত্ৰিৰংগাক সামূহিক অভিযান হিচাপে পালন কৰাৰ ক্ৰমত নিজৰ ছ'চিয়েল মিডিয়া ডিপি সলাই ত্ৰিৰংগা ৰাখিবলৈ আহ্বান জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে;
"আজি ২ আগষ্ট বিশেষ! এনে সময়ত, যিসময়ত আমি স্বাধীনতাৰ অমৃত মহোৎসৱ পালন কৰি আছো, আমাৰ দেশে #HarGharTiranga-ৰ বাবে সাজু, যি আমাৰ ত্ৰিৰংগাৰ উৎসৱ পালনৰ এটা সামূহিক অভিযান। মই নিজৰ ছ'চিয়েল মিডিয়া পেজবিলাকত ডিপি সলাই দিছো আৰু আপোনালোককো সকলোকে এনে কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছো।"