ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନିଜ ସାମାଜିକ ଗଣମାଧ୍ୟମ ଡିପି ତ୍ରିରଙ୍ଗାକୁ ପରିବର୍ତ୍ତିତ କରିବା ପାଇଁ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଆହ୍ୱାନ
02 AUG 2022 10:19AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ହର ଘର ତିରଙ୍ଗା ପାଳନକୁ ଜନ ଆନ୍ଦୋଳନରେ ପରିଣତ କରିବା ପାଇଁ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ନିଜ ସାମାଜିକ ଗଣମାଧ୍ୟମ ଡିପିଗୁଡିକୁ ତ୍ରିରଙ୍ଗାରେ ପରିବର୍ତ୍ତିତ କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ ଦେଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଆଜି ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଅଗଷ୍ଟ ୨! ଆମେ ଆଜାଦୀ କା ଅମ୍ରିତ ମହୋତ୍ସବ ପାଳନ କରୁଥିବା ବେଳେ ଆମ ଦେଶ ତ୍ରିରଙ୍ଗା #HarGharTiranga ଜନ ଆନ୍ଦୋଳନ ଭାବେ ପାଳନ କରିବ । ମୁଁ ନିଜ ସାମାଜିକ ଗଣମାଧ୍ୟମ ପୃଷ୍ଠାଗୁଡିକର ଡିପି ବଦଳାଇ ଦେଇଛି ଓ ଆପଣମାନଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ସେପରି କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ ଦେଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM urges citizens to change their social media DP to Tricolour
02 AUG 2022 10:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged all citizens to change their social media DPs to Tricolour as a collective movement to celebrate Har Ghar Tiranga.
The Prime Minister tweeted;
“It is a special 2nd August today! At a time when we are marking Azadi Ka Amrit Mahotsav, our nation is all set for #HarGharTiranga , a collective movement to celebrate our Tricolour. I have changed the DP on my social media pages and urge you all to do the same.”