Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Wrestling contingent for their excellent performances at Cadet (U-17) World Wrestling Championship
01 AUG 2022 6:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian U-17 contingent for their excellent performances at Cadet (U-17) World Wrestling Championship in Rome, Italy.
In a tweet, the Prime Minister said;
"With 14 medals including 7 Golds (of which 5 were won by women athletes) and a Gold in Greco Roman after 32 years, India's performance at the Cadet (U-17) World Wrestling Championship has been the best ever. India has also topped the medals tally. Congrats to our contingent."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কেদেত (য়ু-১৭) ৱর্ল্দ রেস্তলিং চেম্পিয়নশিপতা ভারতকী রেস্তলিং কন্তিঞ্জেন্তনা মখোয়গী ফজরবা পর্ফোরমেন্সশিং উৎখিবগীদমক পি.এম.না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 AUG 2022 6:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইতালীগী রোমদা পাঙথোকখিবা কেদেত (য়ু-১৭) ৱর্ল্দ রেস্তলিং চেম্পিয়নশিপতা ভারতকী য়ু-১৭ কন্তিঞ্জেন্তনা মখোয়গী ফজরবা পর্ফোরমেন্সশিং উৎখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“গোল্দ ৭ য়াওনা মেদল ১৪ (মসিগী মনুংদা ৫দি নুপী এথলেতনা লৌখি) লৌখিবা অমসুং চহি ৩২গী মতুংদা গ্রেকো রোমন্দা গোল্দ অমা লৌখিবগা লোয়ননা কেদেত (য়ু-১৭) ৱর্ল্দ রেস্তলিং চেম্পিয়নশিপতা উৎখিবা ভারতকী পর্ফোরমেন্স অসি খ্বাইদগী ফজবা ওইখি। ভারতনা মেদল তেল্লীদসু মকোক্তা লৈখি। ঐখোয়গী কন্তিঞ্জেন্তবু থাগৎপা ফোঙদোকচরি।”