Prime Minister's Office
PM congratulates weightlifter Jeremy Lalrinnunga on winning Gold Medal at Commonwealth Games 2022 in Birmingham
31 JUL 2022 5:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated weightlifter Jeremy Lalrinnunga on winning Gold Medal at Commonwealth Games 2022 in Birmingham.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Our Yuva Shakti is creating history! Congratulations to @raltejeremy, who has won a Gold in his very first CWG and has set a phenomenal CWG record as well. At a young age he’s brought immense pride and glory. Best wishes to him for his future endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ৱেতলিফতর জেরেমী লালরিননুঙ্গানা বর্মিংঘমদা পাঙথোকপা কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২দা গোল্দ মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
31 JUL 2022 5:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংঘমদা পাঙথোক্লিবা কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২দা ৱেতলিফতর জেরেমী লালরিননুঙ্গানা গোল্দ মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী য়ুবা শক্তিনা পুৱারী শেম্বা ঙমখ্রে! মহাক্কী অহানবা সি.দবল্যু.জি.দা গোল্দ লৌবা ঙমখিবা অমসুং ফীদম্নফম ওইরবা সি.দবল্যু.জি.গী রেকোর্দ অমসু থম্বা ঙমখিবা @raltejeremyবু নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। চহি নৌনা মহাক্না অচৌবা মীংচৎ অমসুং মাইপাকপা পুরকপা ঙমখি। মহাক্কী তুংগী পুন্সিনা অফবা ওইনবগীদমক ঐহাক্না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”