ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ବିଜୟୀ ଭାରୋତଳନକାରୀ ଜେରେମି ଲାଲ୍‌ରିନୁଙ୍ଗାଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
ବର୍ମିଂହାମ୍ ଠାରେ କମନୱେଲ୍‌ଥ ଗେମ୍‌ସ ୨୦୨୨ରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତି ଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଭାରୋତଳନକାରୀ ଜେରେମି ଲାଲ୍‌ରିନୁଙ୍ଗାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
31 JUL 2022 5:42PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବର୍ମିଂହାମ୍ ଠାରେ କମନୱେଲ୍‌ଥ ଗେମ୍‌ସ ୨୦୨୨ରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତି ଥିବାରୁ ଭାରୋତୋଳନକାରୀ ଜେରେମି ଲାଲ୍‌ରିନୁଙ୍ଗାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଖିଛନ୍ତି :
“ଆମର ଯୁବ ଶକ୍ତି ଇତିହାସ ସୃଷ୍ଟି କରୁଛନ୍ତି ! ଜେରେମି ଲାଲ୍‌ରିନୁଙ୍ଗାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ, ଯିଏ କମନୱେଲ୍‌ଥ ଗେମ୍‌ସରେ ତାଙ୍କର ପ୍ରଥମ ପଦାର୍ପଣରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଛନ୍ତି ଏବଂ ଏକ ଚମତ୍କାର କମନେଓଲ୍‌ଥ ଗେମ୍‌ସ ରେକର୍ଡ ମଧ୍ୟ ସ୍ଥାପନ କରିଛନ୍ତି । ଅଳ୍ପ ବୟସରେ ସେ ଦେଶ ପାଇଁ ଗର୍ବ ଏବଂ ଗୌରବ ଆଣିଛନ୍ତି । ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରୟାସ ନିମନ୍ତେ ତାଙ୍କୁ ଶୁଭ କାମନା ଜଣାଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates weightlifter Jeremy Lalrinnunga on winning Gold Medal at Commonwealth Games 2022 in Birmingham
31 JUL 2022 5:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated weightlifter Jeremy Lalrinnunga on winning Gold Medal at Commonwealth Games 2022 in Birmingham.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Our Yuva Shakti is creating history! Congratulations to @raltejeremy, who has won a Gold in his very first CWG and has set a phenomenal CWG record as well. At a young age he’s brought immense pride and glory. Best wishes to him for his future endeavours."