Prime Minister's Office
PM shocked by the attack on Japan Ex PM, Abe Shinzo
08 JUL 2022 11:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep distress on the attack on Japan Ex PM, Abe Shinzo.
The Prime Minister tweeted;
"Deeply distressed by the attack on my dear friend Abe Shinzo. Our thoughts and prayers are with him, his family, and the people of Japan."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জাপানগী হান্নগী পি.এম., অবে শিঞ্জোদা লান্দাবগী থৌওংদা প্রধান মন্ত্রীনা অঙাকপা থাজদবা ফাওখ্রে
08 JUL 2022 11:33AM by PIB Imphal
জাপানগী হান্নগী পি.এম., অবে শিঞ্জোদা লান্দাবগী থৌওংদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থম্মোই শোক্না পেন্দবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐহাক্কী চানরবা মরুপ অবে শিঞ্জোগী মফমদা লান্দাবগী থৌওংনা ঐহাকপু নুংঙাইহন্দ্রে। ঐখোয়না মহাক, মহাক্কী ইমুং অমসুং জাপানগী মীয়ামগীদমক্তা লেপ্লি”।