Prime Minister's Office
Meeting of Prime Minister with President of European Commission on the sidelines of G-7 Summit
28 JUN 2022 8:01AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met the President of the European Commission, H.E. Ms. Ursula von der Leyen, on 27 June 2022 on the sidelines of the G-7 Summit in Schloss Elmau, Germany.
Prime Minister recalled President Von Der Leyen’s productive visit to Delhi in April 2022 during the Raisina Dialogue. The leaders expressed happiness on the resumption of negotiations on the Trade, Investment and GI Agreements between India and EU. They reviewed India-EU engagements in various sectors, including digital cooperation, climate action and technology & innovation.
Both leaders also exchanged views on contemporary global and regional developments.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জি-৭ সম্মিৎ পাঙথোক্লিঙৈ মনুংদা প্রধান মন্ত্রীনা য়ুরোপিয়ন কম্মিসনগী প্রসিদেন্তগা উনবা
28 JUN 2022 8:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন ২৭, ২০২২দা জর্মনীগী শ্লোস এলমৌদা জি-৭ সম্মিৎ পাঙথোক্লিঙৈ মনুংদা য়ুরোপিয়ন কম্মিসনগী প্রসিদেন্ত ঐচ.ই. কুমারি উর্সুলা বোন দের লেয়েনগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এপ্রিল ২০২২দা রাইসিনা দাইলোগকীদমক লাকখিবা প্রিসেন্ত বোন দের লেয়েনগী কান্নরবা খোঙচৎ অদু নীংশিংখি। লুচিংবশিংনা ভারত অমসুং ই.য়ু.গী মরক্তা লৈরিবা ললোন-ইতিক, ইনভেস্তমেন্ত অমসুং জি.আই. এগ্রীমেন্তশিংগী নেগোসিএসনশিং অমুক তৌবা হৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি। মখোয়না দিজিতেল কোওপরেসন, ক্লাইমেৎ এক্সন অমসুং তেক্নোলোজী অমসুং ইনোবেসন য়াওনা তোঙান-তোঙানবা সেক্তরশিংদা লৈরিবা ভারত-ই.য়ু.গী থবক-থৌরমশিং য়েংশিনখি।
লুচিংবশিংনা গ্লোবেল অমসুং রিজনেলগী হৌজিক্কী ওইরিবা ফীভমগী মতাংদা ৱাখল্লোনশিংসু ফোঙদোক্নখি।