Prime Minister's Office
Meeting of Prime Minister with President of Indonesia on the sidelines of G-7 Summit
27 JUN 2022 9:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met the President of Indonesia, H.E. Mr. Joko Widodo, on 27 June 2022 on the sidelines of G7 Summit in Schloss Elmau, Germany.
Prime Minister congratulated President Widodo on Indonesia’s ongoing G-20 presidency. Discussions took place on India’s forthcoming G-20 presidency.
They also exchanged views on global and regional issues of mutual interest.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জি.৭ সমিতকা ইরোইননা প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দোনেসিয়াগী প্রেসিদেন্তকা উনবা
27 JUN 2022 9:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জর্মনীগী স্লোস এলমাউদা জি-৭ সমিতকা ইরোইননা ২০২২গী জুন ২৭তা ইন্দোনেসিয়াগী প্রেসিদেন্ত, ঐচ.ই. শ্রী জোকো ৱিদোদোগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দোনেসিয়াগী হৌজিক-হৌজিক চত্থরিবা জি.-২০ প্রেসিদেন্সী অসিদা প্রেসিদেন্ত ৱিদোদোবু থাগৎপা ফোংদোকখি। ভারতকী লাক্কদৌরিবা জি.-১০ প্রেসিদেন্সী অসিদা খন্ন-নৈনখি।
মখোয়না নাকল অনিমক্তা কান্নগদবা গওবল অমসুং রিজনেল ইশুশিংদা তাথোক-তাশিন তৌনখি।