প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জি-৭ সন্মিলনৰ আঁৰত ইণ্ডোনেছিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰে মিলিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
27 JUN 2022 9:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৭ জুন, ২০২২ ত জাৰ্মানীৰ শ্বলছ এলমাউত অনুষ্ঠিত জি-৭ সন্মিলনৰ আঁৰত ইণ্ডোনেছিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতি মহামহিম শ্ৰী জোক’ উইডোডোৰ সৈতে মিলিত হয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জি-২০ ত ইণ্ডোনেছিয়াৰ অব্যাহত অধ্যক্ষতাৰ বাবে ৰাষ্ট্ৰপতি উইডোডোক অভিনন্দন জনায়। নেতাদ্বয়ে জি-২০ ত ভাৰতৰ আগন্তুক অধ্যক্ষতাক লৈ আলোচনা কৰে।
তেওঁলোকে পাৰস্পৰিক স্বাৰ্থৰ বৈশ্বিক আৰু আঞ্চলিক বিষয়সমূহতো মত-বিনিময় কৰে।

Prime Minister's Office
Meeting of Prime Minister with President of Indonesia on the sidelines of G-7 Summit
27 JUN 2022 9:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met the President of Indonesia, H.E. Mr. Joko Widodo, on 27 June 2022 on the sidelines of G7 Summit in Schloss Elmau, Germany.
Prime Minister congratulated President Widodo on Indonesia’s ongoing G-20 presidency. Discussions took place on India’s forthcoming G-20 presidency.
They also exchanged views on global and regional issues of mutual interest.