Prime Minister's Office
PM congratulates Indian shooter, Avani Lekhara on winning another gold medal at Chateauroux 2022 in France
11 JUN 2022 11:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian shooter, Avani Lekhara on winning another gold medal at Chateauroux 2022 in France.
The Prime Minister tweeted;
"Proud of @AvaniLekhara for winning another Gold at #Chateauroux2022.
Her determination to scale new heights is remarkable. I congratulate her on this feat and wish her the very best for the future."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী শুতর, অৱানি লেখারাবু ফ্রান্সকী শাতোরু ২০২২দা সনাগী তকমান অমমুক লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
12 JUN 2022 9:50AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভাতকী শুতর, অৱানি লেখারাবু ফ্রান্সকী শাতোরু ২০২২দা সনাগী তকমান অমমুক লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“#Chateauroux2022দা সনাগী তকমান অমমুক লৌরকপগীদমক্তা @AvaniLekhara গীদমক য়াম্না চাউথোকচৈ।
অনৌবা অৱাংবা থাক অমা য়ৌনবা হোৎনবদা মহাক্কী অচেৎপা ফিরেপ অদু য়াম্না শিংথানিংঙাই ওই। ঐহাক্না মহাক্কী অসিগুম্বা অচৌবা মাইপাকপা অসিগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোক্লি অমসুং মহাক্কী তুংগী লম্বিগীদমক্তা খ্বাইদগী হেন্না ফবা ওইরসনু হায়না য়াইফ-পাউজেল পীরি।”