Prime Minister's Office
PM congratulates Indian shooter, Avani Lekhara on winning another gold medal at Chateauroux 2022 in France
11 JUN 2022 11:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian shooter, Avani Lekhara on winning another gold medal at Chateauroux 2022 in France.
The Prime Minister tweeted;
"Proud of @AvaniLekhara for winning another Gold at #Chateauroux2022.
Her determination to scale new heights is remarkable. I congratulate her on this feat and wish her the very best for the future."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଫ୍ରାନ୍ସରେ ଚାଟେଅଉରୌକ୍ସ ୨୦୨୨ ରେ ଆଉ ଏକ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଭାରତୀୟ ସୁଟର ଅଭନୀ ଲେଖରାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 JUN 2022 11:45PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତୀୟ ସୁଟର ଅଭନୀ ଲେଖରାଙ୍କୁ ଫ୍ରାନ୍ସର ଚାଟେଅଉରୌକ୍ସ ୨୦୨୨ ରେ ଆଉ ଏକ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
ଚାଟେଅଉରୌକ୍ସ ୨୦୨୨ ରେ ଆଉ ଏକ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିଥିବାରୁ ଅଭନି ଲେଖରାଙ୍କ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ ।
“ନୂତନ ଶିଖରକୁ ଛୁଇଁବା ପାଇଁ ତାଙ୍କର ସଂକଳ୍ପ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ । ଏହି ସଫଳତା ପାଇଁ ମୁଁ ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଉଛି ଏବଂ ଭବିଷ୍ୟତ ପାଇଁ ତାଙ୍କର ବହୁତ ଶୁଭେଚ୍ଛା କାମନା କରୁଛି ।”