প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফ্ৰান্সৰ চেট্টৰ’-২০২২ত আন এটা স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় শ্বুটাৰ অৱনী লেখাৰাক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
11 JUN 2022 11:45PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ফ্ৰান্সৰ চেট্টৰ’-২০২২ত আন এটা স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় শ্বুটাৰ অৱনী লেখাৰাক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়, “#Chateauroux2022ত আন এটা স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে @AvaniLekharaক লৈ গৌৰৱবোধ কৰিছো।
নতুন সফলতাৰ শিখৰত উপনীত হোৱাত তেওঁৰ দৃঢ় সংকল্প অতুলনীয়। তেওঁৰ এই সাফল্যৰ বাবে মই তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো আৰু ভৱিষ্যৎ প্রচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছো। ”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian shooter, Avani Lekhara on winning another gold medal at Chateauroux 2022 in France
11 JUN 2022 11:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian shooter, Avani Lekhara on winning another gold medal at Chateauroux 2022 in France.
The Prime Minister tweeted;
"Proud of @AvaniLekhara for winning another Gold at #Chateauroux2022.
Her determination to scale new heights is remarkable. I congratulate her on this feat and wish her the very best for the future."