Prime Minister's Office
PM shares details of ‘8 Years of Tech Powered India’
10 JUN 2022 4:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared initiatives about how, in the last 8 years, use of technology and innovation have transformed every sector of the economy for the better.
The Prime Minister shared articles from his website narendramodi.in and a tweet thread from MyGov.
The Prime Minister tweeted:
“Technology means greater transparency.
Technology means enhanced ‘Ease of Living.’
The numerous strides in technology in the last 8 years will make you glad. #8YearsOfTechPoweredIndia”
“India is leading the way in using technology and innovations for governance and serving the poor. In the last 8 years we have transformed every sector of the economy for the better. Read about some of the major reforms and interventions here. #8YearsOfTechPoweredIndia”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ‘তেক পাৱর্দ ইন্দিয়াগী চহি ৮’গী অকুপ্পা মরোল শিয়র তৌখ্রে
10 JUN 2022 4:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌখিবা চহি ৮ অসিদা তেক্নোলোজী শিজিন্নবা অমসুং ইনোবেসন্না শেন্মীৎলোনগী সেক্তর খুদিংমক অফবা মওংদা অওনবা পুরক্নবা করি করম্বা অনৌবা খোঙথাংশিংগী লৌখৎখিবগে হায়বগী মতাংদা শিয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ৱেবসাইত narendramodi.in দগী আর্তিকলশিং অমসুং MyGov দগী ত্বীৎ থ্রেদ অমা শিয়র তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“তেক্নোলোজী হায়বা অসি হেন্না ত্রান্সপরেন্সী লৈহনবনি।
তেক্নোলোজী হায়বা অসি ‘ইজ ওফ লিবিং’ হেনগৎহনবনি।
হৌখিবা চহি ৮দা তেক্নোলোজীদা পাইখৎখিবা খোঙথাংশিং অসিনা অদোমবু শোইনদা নুংঙাইবা পোকহনগনি। #8YearsOfTechPoweredIndia”
“ভারতনা গভর্নান্স অমসুং লায়রবশিংগী শেবা তৌবদা তেক্নোলোজী অমসুং ইনোবেসনশিং শীজিন্নবদা মাংজিল থারি। হৌখিবা চহি ৮ অসিদা য়াইফনবগীদমক ঐখোয়না শেন্মীৎলোনগী সেক্তর খুদিংমক্তা অওনবা পুরকখি। মসিদা অচৌবা রিফোর্মশিং অমসুং খোঙথাংশিংগী মরমদা পাবীয়ু। #8YearsOfTechPoweredIndia”