Prime Minister's Office
PM congratulates Manish Narwal and Rubina Francis for winning Gold at Para Shooting World Cup in Chatreauroux, France
08 JUN 2022 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Manish Narwal and Rubina Francis for winning a Gold at Para Shooting World Cup in Chatreauroux, France.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Proud of Manish Narwal and Rubina Francis for winning a Gold in the 10m Air Pistol Mixed event at #Chateauroux2022.
Congratulations to them for this special win. Best wishes for their upcoming endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মনিশ নরৱাল অমসুং রুবিনা ফ্রান্সিসপু ফ্রান্সকী শাতোরুদা পেরা শুতিং ৱার্লদ কপতা গোল্দ লৌরকপগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
08 JUN 2022 8:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মনিশ নরৱাল অমসুং রুবিনা ফ্রান্সিসপু ফ্রান্সকী শাতোরুদা পেরা শুতিং ৱার্লদ কপতা গোল্দ লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“#Chateauroux2022দা মিতর ১০গী এয়র পিস্তোল মিক্স ইভেন্ততা গোল্দ লৌরকপগীদমক্তা মনিশ নরৱাল অমসুং রুবিনা ফ্রান্সিসকীদমক্তা চাউথোকচবা ফাওই
মসিগী অখন্নবা মাইপাকপা অসিগীদমক্তা মখোয়দা নুংঙাইবা ফোংদোক্লি। মখোয়না তৌগদবা থবকশিংদা মাইপাকপা ওইরসনু হায়না য়াইফ-পাউজেল পীরি।”