Prime Minister's Office
PM congratulates Manish Narwal and Rubina Francis for winning Gold at Para Shooting World Cup in Chatreauroux, France
08 JUN 2022 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Manish Narwal and Rubina Francis for winning a Gold at Para Shooting World Cup in Chatreauroux, France.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Proud of Manish Narwal and Rubina Francis for winning a Gold in the 10m Air Pistol Mixed event at #Chateauroux2022.
Congratulations to them for this special win. Best wishes for their upcoming endeavours."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফ্ৰান্সৰ চেট্ট্ৰ’ৰ’ত অনুষ্ঠিত পেৰা শ্বুটিং বিশ্বকাপত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে মনীষ নৰৱাল আৰু ৰুবিনা ফ্ৰান্সিছক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 JUN 2022 8:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ফ্ৰান্সৰ চেট্ট্ৰ’ৰ’ত অনুষ্ঠিত পেৰা শ্বুটিং বিশ্বকাপত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে মনীষ নৰৱাল আৰু ৰুবিনা ফ্ৰান্সিছক অভিনন্দন জনাইছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে,
"#Chateauroux2022ত ১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল মিক্সড ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰা মনীষ নৰৱাল আৰু ৰুবিনা ফ্ৰান্সিছক লৈ গৌৰৱবোধ কৰিছো।
এই বিশেষ বিজয়ৰ বাবে তেওঁলোকক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিলো। তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা জনালো৷”