Prime Minister's Office
PM congratulates Indian contingent for the best ever performance at the Deaflympics
17 MAY 2022 9:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian contingent for the best ever performance at the recently concluded Deaflympics.
He will host the contingent at the Prime Minister residence on 21st.
The Prime Minister tweeted :
"Congrats to the Indian contingent for the best ever performance at the recently concluded Deaflympics! Every athlete of our contingent is an inspiration for our fellow citizens.
I will be hosting the entire contingent at my residence on the morning of the 21st."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দেফলিম্পিক্সতা শীংথানীংঙাই ওইরবা পর্ফোরমেন্স উৎখিবগীদমক ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
17 MAY 2022 9:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হন্দক্তা পাঙথোকখিবা দেফলিম্পিক্সতা শীংথানীংঙাই ওইরবা পর্ফোরমেন্স উৎখিবগীদমক ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়ুমদা তাং ২১দা কন্তিঞ্জেন্ত অসিগা উনগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“হন্দক্তা পাঙথোকখিবা দেফলিম্পিক্সতা উৎখিবা শীংথানীংঙাই ওইরবা পর্ফোরমেন্সকীদমক ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তবু থাগৎপা ফোঙদোকচরি! ঐখোয়গী কন্তিঞ্জেন্ততা য়াওরিবা শান্নরোয় খুদিংমক অসি ঐখোয়গী প্রজাশিংগীদমক্তদি ইথিল পীনবগী হৌরকফম অমা ওইরি।
ঐহাক্না তাং ২১গী অয়ুক্তা ঐহাক্কী য়ুমদা কন্তিঞ্জেন্ত পুম্নমক্কা উনগনি।”