Prime Minister's Office
PM to launch Madhya Pradesh Startup Policy during the Madhya Pradesh Startup Conclave on 13th May
12 MAY 2022 12:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will launch the Madhya Pradesh Startup Policy and address the startup community during the Madhya Pradesh Startup Conclave being held in Indore, on 13th May, 2022 at 7 PM via video conferencing. He will also launch the Madhya Pradesh Startup portal, which will facilitate and help promote the startup ecosystem.
The Madhya Pradesh Startup Conclave will witness participation of various pillars of the startup ecosystem including policy makers from government and private sector, innovators, entrepreneurs, academicians, investors, mentors and other stakeholders. It will witness a variety of sessions including speed mentoring session, where startups will have dialogue with leaders of educational institutions and startup space; how to start startup session, where startups will be guided by policymakers; funding session, where entrepreneurs will learn about various funding methods; pitching session, where startups will get opportunity to collaborate with investors and put forth their ideas for funding; and ecosystem support session, where participants will learn about brand value and about promoting startup ecosystem in the state. A Startup Expo displaying new trends and innovations will also be displayed at the venue.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মে ১৩দা মধ্য প্রদেশ স্তার্ত-অপ কনক্লেব মনুংদা মধ্য প্রদেশ স্তার্ত-অপ পোলিসী হৌদোক্লগনি
12 MAY 2022 12:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দোরদা পাংথোক্লিবা মধ্য প্রদেশ স্তার্ত-অপ কনক্লেব অসিগী মনুংদা মে ১৩, ২০২২গী নুংথিলগী পুং ৭ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা মধ্য প্রদেশ স্তার্ত-অপ পোলিসী হৌদোকপগা লোয়ননা স্তার্ত-অপ খুন্নাই অসিগী মফমদা মশাগী ৱারোলসু থমগনি। মহাক্না মধ্য প্রদেশ স্তার্ত-অপ পোর্তেলসু লোঞ্চ তৌগনি অমসুং মসিনা স্তার্ত-অপ ইকোসীস্তেম্বু হেন্না তেংবাংবা অমসুং খুমাং চাউশিলহনগনি।
মধ্য প্রদেশ স্তার্ত-অপ কনক্লেব অসিদা সরকারগী মাইকৈদা লৈরিবা পোলিসী শেম্বশিং, প্রাইভেত সেক্তর, ইন্নোভেতর, ওন্তোপ্রিনর, একাদমিসিয়ন, ইনভেস্তর, মেন্তর অমসুং অতোপ্পা স্তেকহোলদর কয়া য়াওনা স্তার্ত-অপ ইকোসীস্তেমগী তোঙানবা য়ুম্বী কয়ানা শরুক য়াগনি। মসিদা স্পীদ মেন্তরিং সেসনগুম্বা মহৈগী ইন্সতিত্যুসনগী মকোক ওইবা মীওইগা স্তার্ত-অপকী মীওইগা ৱারী শাবগী থৌওং; পোলিসী শেম্বা মীওইশিংনা লমজিংদুনা স্তার্ত-অপ অমা করম্না হৌদোক্কনি হায়বগী সেসন; ওন্তোপ্রিনরশিংনা ফন্দিংগী তোঙানবা থৌওং কয়াগী মতাংদা তমজবা য়াবা ফন্দিং সেসন; স্তার্ত-অপশিংনা ইনভেস্তরশিংগা খুৎশম্নবগী খুদোংচাবা ফংদুনা ফন্দিং ফংনবগীদমক্তা মখোয়গী ৱাখল্লোন ফোংদোকপগী পিৎচিং সেসন; অমসুং মসিদা শরুক য়ারিবশিংনা ব্রান্দ ভেল্যুগী মতাংদা খঙবা ঙম্বা অমসুং রাজ্য অসিদা স্তার্ত-অপ ইকোসীস্তেম্বু খুমাং চাউশিলহনবগী মতাংদা নৈনগদবা ইকোসীস্তেম সপ্পোর্ত সেসনগুম্বা মখল কয়াগী সেসনসু পাংথোক্কনি। অনৌবা চৎনবী অমসুং ইন্নোভেসন কয়া উৎপা স্তার্ত-অপ এক্সপো অমসু মফমসিদা পাংথোক্কনি।