Prime Minister's Office
PM bows to Gurudev Tagore on his Jayanti
09 MAY 2022 8:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Gurudev Tagore on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I bow to Gurudev Tagore on his Jayanti. In thought and action, he continues to inspire millions of people. He taught us to be proud of our nation, culture and ethos. He emphasised on education, learning and social empowerment. We are committed to fulfilling his vision for India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না গুরুদেব তেগোরবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
09 MAY 2022 8:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুরুদেব তেগোরগী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐহাক্না গুরুদেব তেগোরবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচির। ৱাখল্লোন্দা অমদি থবক ওইনা মহাক্না লেপ্পা লৈতনা মীওই মিলিয়ন কয়াবু ইথিল পীখি। মহাক্না ঐখোয়দা ঐখোয়গী লৈবাক, চৎনবী অমসুং কাংলোনশিং অসিগীদমক চাউথোকচবা পোক্নবা তমবীখি। মহাক্না মহৈ-মশিং, লৌশিং তমশিনবা অমসুং খুন্নাইদা শক্তি পীনবা মীৎয়েং চংখি। মহাক্না ভারতকীদমক থমখিবা বিজন অদু ঐখোয়না থুংহন্নবা হোৎনরি।”