প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুৰুদেৱ ৰবীন্দ্ৰ নাথ ঠাকুৰৰ জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধা নিবেদন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
09 MAY 2022 8:58AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুৰুদেৱ ৰবীন্দ্ৰ নাথ ঠাকুৰৰ জন্মজয়ন্তীত তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"গুৰুদেৱ ৰবি ঠাকুৰৰ জন্ম জয়ন্তীত মই তেওঁলৈ প্ৰণাম জনাইছো। তেওঁৰ চিন্তা আৰু কামৰ দ্বাৰা তেওঁ লাখ লাখ লোকক অনুপ্ৰাণিত কৰি আহিছে। তেওঁ আমাক আমাৰ ৰাষ্ট্ৰ, সংস্কৃতি আৰু লোক-কাহিনীৰ বাবে গৌৰৱান্বিত হ'বলৈ শিকাইছিল। তেওঁ শিক্ষা, আৰু সামাজিক সৱলীকৰণৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰিছিল। আমি তেওঁৰ ভাৰতৰ প্ৰতি থকা দৃষ্টিভংগী পূৰণ কৰিবলৈ সংকল্পবদ্ধ। "

Prime Minister's Office
PM bows to Gurudev Tagore on his Jayanti
09 MAY 2022 8:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Gurudev Tagore on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I bow to Gurudev Tagore on his Jayanti. In thought and action, he continues to inspire millions of people. He taught us to be proud of our nation, culture and ethos. He emphasised on education, learning and social empowerment. We are committed to fulfilling his vision for India."