Prime Minister's Office
PM asks people to participate in Logo Design Contest for India’s forthcoming G20 Presidency
07 MAY 2022 11:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked people to participate in Logo Design Contest for India’s forthcoming G20 Presidency.
Replying to a tweet by the official spokesperson of Ministry of External Affairs, the Prime Minister tweeted:
"A special competition that celebrates the creativity of our youth.
Do take part in this contest!"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জি-২০ ত ভাৰতৰ আগন্তুক অধ্যক্ষতাৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত ল’গ’ ডিজাইন প্ৰতিযোগিতাত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ জনসাধাৰণক আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 MAY 2022 11:45AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জি-২০ ত ভাৰতৰ আগন্তুক অধ্যক্ষতাৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত ল’গ’ ডিজাইন প্ৰতিযোগিতাত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ জনসাধাৰণক আহ্বান জনাইছে।
বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ৰ চৰকাৰী মুখপাত্ৰৰ এটা টুইটৰ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইবুলি টুইট কৰেঃ
"আমাৰ যুৱপ্ৰজন্মৰ সৃজনশীলতা প্ৰকাশৰ এক বিশেষ প্ৰতিযোগিতা।
এই প্ৰতিযোগিতাত অংশগ্ৰহণ কৰক!"