Prime Minister's Office
PM asks people to participate in Logo Design Contest for India’s forthcoming G20 Presidency
07 MAY 2022 11:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked people to participate in Logo Design Contest for India’s forthcoming G20 Presidency.
Replying to a tweet by the official spokesperson of Ministry of External Affairs, the Prime Minister tweeted:
"A special competition that celebrates the creativity of our youth.
Do take part in this contest!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লাক্কদৌরিবা ভারতকী জি.২০গী প্রসিদেন্সীগা মরী লৈননা লোগো শেম্বগী চাংদম্নবদা শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা হায়খ্রে
07 MAY 2022 11:45AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লাক্কদৌরিবা ভারতকী জি.২০গী প্রসিদেন্সীগা মরী লৈননা লোগো শেম্বগী চাংদম্নবদা শরুক য়ানবা মীয়ামদা হায়খ্রে।
এক্সতর্নেল এফিয়র্স মন্ত্রালয়গী ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐখোয়গী নহারোলশিংগী ক্রিএতিবিতী উৎপগী অখন্নবা চাংদম্নবা অমা।
চাংদম্নবা অসিদা শরুক য়াবীয়ু”।