Prime Minister's Office
PM to address the inaugural session of ‘JITO Connect 2022’ on 6th May
05 MAY 2022 6:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the inaugural session of Jain International Trade Organisation’s ‘JITO Connect 2022’ on 6th May 2022 at 10:30 AM via video conferencing.
Jain International Trade Organisation (JITO) is a global organisation connecting Jains worldwide. JITO Connect is an endeavour to help business and industry by providing an avenue for mutual networking and personal interactions. ‘JITO Connect 2022’ is a three day event being organized at Gangadham Annex, Pune from 6th to 8th May and will encompass multiple sessions on diverse issues relating to business and economy.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মে ৬তা ‘জে.আই.তি.ও. কন্নেক্ত ২০২২’ হৌদোকপগী থৌরমদা ৱা ঙাংলগনি
05 MAY 2022 6:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মে ৬ ২০২২গী অয়ুক পুং ১০.০০ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সিংকী খুত্থাংদা জেন ইন্তরনেস্নেল ত্রেদ ওর্গনাইজেসনগী ‘জে.আই.তি.ও. কন্নেক্ত ২০২২’গী হৌদোকপগী সেসন্দা ৱা ঙাংলগনি।
জেন ইন্তরনেস্নেল ত্রেদ ওর্গনাইজেসনগী (জে.আই.তি.ও.) জেনশিংবু মালেম্বা পুম্বদা শম্নহল্লিবা গ্লোবেল ওর্গনাইজেসন অমনি। জে.আই.তি.ও. কন্নেক্ত অসি ম্যুচুএল নেতৱর্কিং অমসুং পর্সনেল ইন্তরেক্সনশিংগী লম অমা পীরদুনা বিজিনেস অমসুং ইন্দস্ত্রীদা মতেং পাংনবা খোঙথাং অমনি। জে.আই.তি.ও. কন্নেক্ত অসি মে ৬তগী ৮ ফাওবা পুনেগী গঙ্গাধম এন্নেক্সতা পাংথোক্কদবা নুমিৎ হুম্নিগী থৌরম অমনি অমসুং বিজিনেস অমসুং ইকনোমীগা মরী লৈনবা ইসু কয়ামরুমদা সেসন কয়ামরুম পাংথোক্কনি।