প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
৬ মে'ত 'জীটো কানেক্ট ২০২২'ৰ উদ্বোধনী অধিৱেশনত ভাষণ দিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
05 MAY 2022 6:53PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৬ মে, ২০২২ তাৰিখে পুৱা ১০:৩০ বজাত ভিডিঅ' কনফাৰেন্সৰ জৰিয়তে জৈন আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় বাণিজ্য সংস্থাৰ 'জীটো কানেক্ট ২০২২'ৰ উদ্বোধনী অধিৱেশনত ভাষণ প্ৰদান কৰিব।
জৈন আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় বাণিজ্য সংস্থা (জেইইটিঅ') হৈছে বিশ্বজুৰি জৈনসকলক সংযোগ কৰা এক বিশ্বব্যাপী সংগঠন। জীটো কানেক্ট হৈছে পাৰস্পৰিক নেটৱৰ্কিং আৰু ব্যক্তিগত বাৰ্তালাপৰ সুযোগ প্ৰদান কৰি ব্যৱসায় আৰু উদ্যোগক সহায় কৰাৰ এক প্ৰয়াস। 'জীটো কানেক্ট ২০২২' হৈছে পুনেৰ গংগাধাম পৰিশিষ্টত ৬ ৰ পৰা ৮ মে'লৈ অনুষ্ঠিত হ'বলগীয়া তিনিদিনীয়া অনুষ্ঠান আৰু ইয়াত বাণিজ্য আৰু অৰ্থনীতি সম্পৰ্কীয় বিভিন্ন বিষয়ত কেইবাটাও অধিৱেশন অন্তৰ্ভুক্ত থাকিব।

Prime Minister's Office
PM to address the inaugural session of ‘JITO Connect 2022’ on 6th May
05 MAY 2022 6:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the inaugural session of Jain International Trade Organisation’s ‘JITO Connect 2022’ on 6th May 2022 at 10:30 AM via video conferencing.
Jain International Trade Organisation (JITO) is a global organisation connecting Jains worldwide. JITO Connect is an endeavour to help business and industry by providing an avenue for mutual networking and personal interactions. ‘JITO Connect 2022’ is a three day event being organized at Gangadham Annex, Pune from 6th to 8th May and will encompass multiple sessions on diverse issues relating to business and economy.