Prime Minister's Office
PM extends best wishes to the talented athletes participating in Deaflympics 2021 in Brazil
01 MAY 2022 7:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the talented athletes participating in Deaflympics 2021 in Brazil. Shri Modi also said that he was really touched by gesture of athletes who have visited the National War Memorial before heading to the games.
The Prime Minister tweeted;
"India is cheering for our contingent at the #Deaflympics2021 which commence today. Best wishes to all our talented athletes.
I was really touched by their gesture of visiting the National War Memorial before heading to the games."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ব্রাজিলগী দেফলিম্পিক্স ২০২১দা শরুক য়ারিবা হৈ-শিংলবা শান্নরোইশিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 MAY 2022 7:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ব্রাজিলগী দেফলিম্পিক্স ২০২১দা শরুক য়াখিবা হৈ-শিংলবা শান্নরোইশিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা মসি অমসু হায়খি মদুদি শান্নরোইশিংনা শান্নবা চৎত্রিঙৈগী মমাংদা নেস্নেল ৱার মেমোরিএলদা চৎখিবগী ইঙ্গিৎনা পুক্নিংদা তশেংনা ফাওই।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
“ভারতনা ঙসি হৌদোক্কদৌরিবা #Deaflympics2021দা ঐখোয়গী কন্তিজেন্তকীদমক হরাওনা লাউরি। ঐখোয়গী -শিংলবা শান্নরোইশিং পুম্বদা য়াইফ পাউজেল পীজরি।
মখোয়না শান্নবা চৎত্রিঙৈগী মমাংদা নেস্নেল ৱার মেমোরিএলদা চৎখিবগী ইঙ্গিৎনা ঐঙোন্দা তশেংনা পুক্নিংদা ফাওই”।