ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବ୍ରାଜିଲରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ଡିଫ୍ଅଲମ୍ପିକ୍ସ ୨୦୨୧ ରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରୁଥିବା ପ୍ରତିଭାବାନ ଆଥଲେଟ୍ ମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 MAY 2022 7:35PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବ୍ରାଜିଲରେ ଡିଫ୍ଅଲିମ୍ପିକ୍ସ ୨୦୨୧ ରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିଥିବା ପ୍ରତିଭାଶାଳୀ ଆଥଲେଟମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏହା ମଧ୍ୟ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଖେଳକୁ ଯିବା ପୂର୍ବରୁ ଜାତୀୟ ଯୁଦ୍ଧ ସ୍ମାରକୀ ପରିଦର୍ଶନ କରିଥିବା ଆଥଲେଟମାନଙ୍କ ହାବଭାବ ତାଙ୍କୁ ପ୍ରକୃତରେ ପ୍ରଭାବିତ କରିଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଆଜି ଆରମ୍ଭ ହେବାକୁ ଥିବା ଡିଫ୍ଅଲିମ୍ପିକ୍ସ ୨୦୨୧ ପାଇଁ ଭାରତ ଉତ୍ସାହିତ ଅଛି । ଆମର ସମସ୍ତ ପ୍ରତିଭାବାନ ଆଥଲେଟ୍ ମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ।
ଖେଳକୁ ଯିବା ପୂର୍ବରୁ ଜାତୀୟ ଯୁଦ୍ଧ ସ୍ମାରକୀ ପରିଦର୍ଶନ କରିବାର ହାବଭାବ ମୋତେ ପ୍ରକୃତରେ ପ୍ରଭାବିତ କରିଥିଲା ।”

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to the talented athletes participating in Deaflympics 2021 in Brazil
01 MAY 2022 7:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the talented athletes participating in Deaflympics 2021 in Brazil. Shri Modi also said that he was really touched by gesture of athletes who have visited the National War Memorial before heading to the games.
The Prime Minister tweeted;
"India is cheering for our contingent at the #Deaflympics2021 which commence today. Best wishes to all our talented athletes.
I was really touched by their gesture of visiting the National War Memorial before heading to the games."