Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to tragic accident in Jhunjhunu, Rajasthan
Announces ex-gratia from PMNRF
19 APR 2022 7:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to tragic accident in Jhunjhunu, Rajasthan. The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 Lakhs to the next kin of the deceased and Rs. 50,000 to those injured in the accident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Anguished by the tragic accident in Jhunjhunu. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon.
Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of the deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাজস্থানগী, ঝুনঝুনুদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী ক্ষেতিপুরন লাউথোকখ্রে
19 APR 2022 7:33PM by PIB Imphal
রাজস্থানগী, ঝুনঝুনুদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী লৈখিদ্রবশিংগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২গী অমসুং শোক্লবশিংদা লুপা ৫০,০০০ ক্ষেতিপুরন লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীৎ তোখি;
“ঝুনঝুনুদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক অদু থমোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফাওই। লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিংনা অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবশিংগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২ পীরগনি। শোক্লবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম. @narendramodi"