প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাজস্থানৰ ঝুনঝুনুত সংঘটিত শোকাৱহ দুৰ্ঘটনাত বহু লোকৰ প্ৰাণ হেৰুওৱাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শোক প্ৰকাশ কৰে
PMNRF ৰ পৰা অনুদান ঘোষণা
19 APR 2022 7:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাজস্থানৰ ঝুনঝুনুত সংঘটিত শোকাৱহ দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ প্ৰতি শোক প্ৰকাশ কৰিছে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজিৰ (PMNRF) পৰা দুৰ্ঘটনাত নিহতসকলৰ নিকটাত্মীয়ক ২ লাখ টকা আৰু দুৰ্ঘটনাত আহত সকলক ৫০,০০০ টকাৰ অনুদান প্ৰদানকৰাৰ কথাও ঘোষণা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে টুইট কৰি কয়;
"ঝুনঝুনুত সংঘটিত শোকাৱহ দুৰ্ঘটনাত ব্যথিত। শোকসন্তপ্ত পৰিয়াললৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। মই আঘাতপ্ৰাপ্তসকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিছো।
PMNRF এ প্ৰতিজন মৃতকৰ নিকটাত্মীয়ক দুই লাখ টকা প্ৰদান কৰিব। আহতসকলক ৫০,০০০ টকাকৈ দিয়া হ'ব: প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to tragic accident in Jhunjhunu, Rajasthan
Announces ex-gratia from PMNRF
19 APR 2022 7:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to tragic accident in Jhunjhunu, Rajasthan. The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 Lakhs to the next kin of the deceased and Rs. 50,000 to those injured in the accident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Anguished by the tragic accident in Jhunjhunu. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon.
Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of the deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"