Prime Minister's Office
PM pays homage to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu on his Jayanti
01 APR 2022 11:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid his homage to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay homage to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu on his Jayanti. He lives in the hearts of countless people. We will always remember his unparalleled community service and his emphasis on healthcare and education. We will keep working to fulfil his dreams."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হিজ হোলিনেস দা. শ্রী শ্রী শ্রী শিবকুমার স্বামীগালুবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
01 APR 2022 11:38AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিজ হোলিনেস দা. শ্রী শ্রী শ্রী শিবকুমার স্বামীগালুবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ঐহাক্না হিজ হোলিনেস দা. শ্রী শ্রী শ্রী শিবকুমার স্বামীগালুবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক অসি মশিং লাকঙমদ্রবা মীওই কয়াগী থমোয়দা লৈরি। মহাক্না তৌরম্বা লম্বা লৈত্রবা কম্ম্যুনিতী সর্ভিস অমসুং মহাক্না হেল্থকিয়র অমসুং এজুকেসন্দা কত্থোকখিবা অদু মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। ঐখোয়না মহাক্কী মঙলানশিং থুংহন্নবা লেপ্পা লৈতনা হোৎনখিগনি।"