Prime Minister's Office
PM attends Padma Awards ceremony
21 MAR 2022 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended Padma Awards ceremony which were conferred on distinguished people from different walks of life.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Joined the ceremony in which Padma Awards were conferred on distinguished people from different walks of life. We take great pride in their accomplishments and contribution to society."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পদ্মা এৱার্দ পীবগী থৌরমদা শরুক য়াখ্রে
21 MAR 2022 10:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পুন্সিগী তোঙান-তোঙানবা থাক্কী মশক থোকপা মীওইশিংদা খুৎশিন্নবা পদ্মা এৱার্দ পীবগী ঙসিগী থৌরমদা শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“পুন্সিগী তোঙান-তোঙানবা থাক্কী মশক থোকপা মীওইশিংদা পদ্মা এৱার্দ পীবগী থৌরমদা শরুক য়াজরুই। মখোয়গী মায় পাকপা অমসুং খুন্নাইদা তেংবাংবগী থৌওংদা ঐখোয়না চাউথোকচরি”।