Prime Minister's Office
PM pays tributes to Mahatma Gandhi and all those greats who marched to Dandi
12 MAR 2022 10:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Mahatma Gandhi and all the eminent persons who marched to Dandi in order to protest injustice and protect our nation’s self-esteem.
The Prime Minister has also shared his speech from 2019, when he had dedicated National Salt Satyagraha Memorial to the nation.
In a tweet, the Prime Minister said;
''Tributes to Gandhi Ji and all those greats who marched to Dandi in order to protest injustice and protect our nation’s self-esteem.
Sharing my speech from 2019 when the National Salt Satyagraha Memorial in Dandi was dedicated to the nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মহাত্মা গান্ধি অমসুং দান্দিগী খোংচৎ চৎখিবা অথৌবশিংদা স্রধাঞ্জলি কৎখ্রে
12 MAR 2022 10:39AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরানবা ৱায়েলগী মায়োক্তা য়ানিংদবা ফোংদোক্নবা অমসুং লৈবাক অসিগী ‌ইকাইখুম্নববু ঙাক্না থম্নবগীদমক্তা দান্দিগী খোংচৎ চৎখিবা মহাত্মা গান্ধি অমসুং শক্নাইরবা মীওইশিংদা স্রধাঞ্জলি কৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ২০১৯দা মহাক্না নেস্নেল সোল্ত সত্যগ্রহা মেমোরিয়েলবু লৈবাক অসিগীদমক্তা কত্থোকখিবা মতমদা মহাক্না ৱা ঙাংখিবা অদুদগী ৱারোল খরসু শিয়র তৌখি।
ত্বীত অমদা, পর্ধান মন্ত্রীনা হায়খি,
“অরানবা ৱায়েলগী মায়োক্তা য়ানিংদবা ফোংদোক্নবা অমসুং লৈবাক অসিগী ওইবা মশাগী থাজববু কন্নবগীদমক্তা দান্দিগী খোংচৎ চৎখিবা মহাত্মা গান্ধি অমসুং শক্নাইরবা মীওইশিংদা স্রধাঞ্জলি কৎচরি।
২০১৯দা নেস্নেল সোল্ত সত্যগ্রহা মেমোরিয়েলবু লৈবাক অসিগীদমক্তা কত্থোকখিবা মতমদা ঐহাক্না ৱা ঙাংখিবা অদুগী ৱারোল খরা শিয়র তৌরি। ”