Prime Minister's Office
PM lauds Kanya Shiksha Pravesh Utsav Abhiyan
08 MAR 2022 2:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called ‘Kanya Shiksha Pravesh Utsav Abhiyan’ “an exemplary effort which will ensure more girls get the joys of education”. He also asked for efforts to make the movement a success. The campaign is a mission to ensure every young girl is allowed to pursue education and skilling.
Replying to a tweet of the Union Minister for Women and Child Development, Smt. Smriti Zubin Irani, the Prime Minister said in a tweet:
“An exemplary effort which will ensure more girls get the joys of education! Let us all, as a nation, come together and make this movement a success.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কন্যা শিক্সা প্রৱেশ উৎসব অভিয়ানবু থাগৎখ্রে
08 MAR 2022 2:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ‘কন্যা শিক্স প্রৱেশ উৎসব অভিয়ান’ অসিবু “নুপীমচাশিংবু মহৈ-মশিং তম্বগী নুংঙিআবা অসিবু ফংহন্নবগী য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা থবক অমনি” হায়না হায়খি। মহাক্না মসিগী ঈহৌ অসিবু মাইপাকপা অমা ওইহন্নবা হোৎনগদবনি হায়না হায়খি। কেমপেন অসি নুপীমচা খুদিংমকপু মহৈ-মশিং তম্বা অমসুং খুৎশা হৈশিংবগী লমদা হোৎনবদা অথিংবা লৈহন্দনবা মিসন অমনি।
কেন্দ্রগী ৱিমেন অমসুং চাইল্দ দেবেলপমেন্তকী মন্ত্রী, শ্রীমতি জুবিন ইরানিগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা হায়খি:
“নুপীমচাশিংবু মহৈ-মশিং তম্বগী নুংঙাইবা অদু ফংহন্নবগী য়াম্না শিংথংনিংঙাই ওইবা থবক্নি! ঐখোয় পুম্নমক্না লৈবাক অমা ওইনা পুল্লপ পুনশিন্নসি অমসুং মসিগী ঈহৌ অসিবু মাইপাকহনসি।”