প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কন্যা শিক্ষা প্ৰৱেশ উৎসৱ অভিযানক প্ৰশংসা কৰে
08 MAR 2022 2:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে 'কন্যা শিক্ষা প্ৰৱেশ উৎসৱ অভিযান'ক "এক দৃষ্টান্তমূলক প্ৰচেষ্টা" বুলি অভিহিত কৰে, যিয়ে অধিক সংখ্যক কন্যাৰ শিক্ষাৰ আনন্দ নিশ্চিত কৰিব। তেওঁ এই আন্দোলনক সফল কৰিবলৈ প্ৰচেষ্টা চলাবলৈও আহ্বান জনায়। প্ৰতিগৰাকী কন্যা শিশুৱে শিক্ষা আৰু দক্ষতা লাভ কৰাটো নিশ্চিত কৰাৰ বাবে এই অভিযানটো এটা অভিযান।
কেন্দ্ৰীয় মহিলা আৰু শিশু বিকাশ মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী স্মৃতি জুবিন ইৰাণীৰ টুইটৰ উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক টুইটযোগে কয়:
"এক অনুকৰণীয় প্ৰচেষ্টা যিয়ে নিশ্চিত কৰিব যে অধিক ছোৱালীয়ে শিক্ষা গ্ৰহণ কৰাটো উপভোগ কৰিব! আহক আমি সকলোৱে এখন ৰাষ্ট্ৰ হিচাপে একত্ৰিত হওঁ আৰু এই আন্দোলনক সফল কৰোঁ আহক। "

Prime Minister's Office
PM lauds Kanya Shiksha Pravesh Utsav Abhiyan
08 MAR 2022 2:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called ‘Kanya Shiksha Pravesh Utsav Abhiyan’ “an exemplary effort which will ensure more girls get the joys of education”. He also asked for efforts to make the movement a success. The campaign is a mission to ensure every young girl is allowed to pursue education and skilling.
Replying to a tweet of the Union Minister for Women and Child Development, Smt. Smriti Zubin Irani, the Prime Minister said in a tweet:
“An exemplary effort which will ensure more girls get the joys of education! Let us all, as a nation, come together and make this movement a success.”