Prime Minister's Office
PM bows to Chhatrapati Shivaji Maharaj on his Jayanti
19 FEB 2022 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Chhatrapati Shivaji Maharaj on his Jayanti. The Prime Minister has also said that his outstanding leadership and emphasis on social welfare has been inspiring people for generations.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I bow to Chhatrapati Shivaji Maharaj on his Jayanti. His outstanding leadership and emphasis on social welfare has been inspiring people for generations. He was uncompromising when it came to standing up for values of truth and justice. We are committed to fulfilling his vision."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ছত্রপতি শিৱাজি মহারাজবু মহাক্কী জয়েন্তিদা কোক নোন্দুনা ইকাইখুম্নবা উৎখি
19 FEB 2022 8:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ছত্রপতি শিৱাজি মহারাজপু মহাক্কী জয়েন্তিদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে। মহাক্কী ময়ামদগী থোইদোক-হেন্দোকপা লুচিংবা মী অমা ওইবা অমসুং খুনাইগী য়াইফনবা হোৎনবদা মরু ওইবা পীবা অসিনা মীরোল কয়া অমগীদমক্তা মীশিংবু পু্ক্নিং থৌগৎলি হায়নসু প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐহাক্না ছত্রপতি শিৱাজিবু মহাক্কী জয়েন্তি অসিদা কোক নোন্দুনা ইকাইখুম্নবা উৎলি। মহাক্কী ময়ামদগী থোইদোক-হেন্দোকপা লুচিংবা মী অমা ওইবা অমসুং খুনাইগী য়াইফনবা হোৎনবদা মরু ওইবা পীবা অসিনা মীরোল কয়া অমগীদমক্তা মীশিংবু পু্ক্নিং থৌগৎলি। মহাক্না অচুম্বা অমসুং অচুম্বা ৱায়েল পীবগী ভেল্যুশিং অসিগীদমক্তা লেপ্পদা কৈদৌনুংদা নিংহন্নবা লৈখিদে। ঐখোয়না মহাক্কী ভিজন অসিবু মপুং ফাহন্নবা লৈংদনা লেপ্লি।”