প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ছত্ৰপতি শিৱাজী মহাৰাজক তেওঁৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধা জনায়
19 FEB 2022 8:51AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ছত্ৰপতি শিৱাজী মহাৰাজক তেওঁৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি অৰ্পণ কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কৈছে যে তেওঁৰ উৎকৃষ্ট নেতৃত্ব আৰু সমাজ কল্যাণত আৰোপিত শক্তিয়ে বহু প্ৰজন্ম ধৰি মানুহক প্ৰেৰণা দি আছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এটা টুইটত কয়;
"মই ছত্ৰপতি শিৱাজী মহাৰাজক তেওঁৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো। তেওঁৰ উৎকৃষ্ট নেতৃত্ব আৰু সমাজ কল্যাণত আৰোপিত শক্তিয়ে বহু প্ৰজন্ম ধৰি মানুহক প্ৰেৰণা দি আছে। যেতিয়া সত্য আৰু ন্যায়ৰ মূল্যৰ বাবে থিয় দিয়াৰ কথা আহিল, তেতিয়া তেওঁ সদায় আগত আছিল। আমি তেওঁৰ দৃষ্টিক সম্পূৰ্ণ কৰিবলৈ সংকল্পবদ্ধ।"

Prime Minister's Office
PM bows to Chhatrapati Shivaji Maharaj on his Jayanti
19 FEB 2022 8:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Chhatrapati Shivaji Maharaj on his Jayanti. The Prime Minister has also said that his outstanding leadership and emphasis on social welfare has been inspiring people for generations.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I bow to Chhatrapati Shivaji Maharaj on his Jayanti. His outstanding leadership and emphasis on social welfare has been inspiring people for generations. He was uncompromising when it came to standing up for values of truth and justice. We are committed to fulfilling his vision."