Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to tragic accident in Ananthapuramu district, AP
Approves ex gratia from PMNRF for the victims
07 FEB 2022 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a tragic accident in Ananthapuramu district, Andhra Pradesh. The Prime Minister has also approved an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
The Prime Minister's Office tweeted;
"Pained by the loss of lives due to a tragic accident in Ananthapuramu district, AP. Condolences to the bereaved families. An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of the deceased: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এ.পি.গী অন্তপুরম দিস্ত্রিক্ততা থোকখিবা নুঙাইতবা থৌদোক অমনা মরম ওইরগা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
অৱাবা তারবশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স গ্রেসিয়াগী অয়াবা পীখ্রে
07 FEB 2022 9:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আন্ধ্র প্রদেশকী অন্তপুরম দিস্ত্রিক্ততা থোকখিবা নুঙাইতবা থৌদোক অমনা মরম ওইরগা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা য়াম্না থমোই শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা তারবশিংগীদমক প্রাইম মিনিস্তর’স নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী এক্স গ্রেসিয়াগী অয়াবা পীখ্রে
প্রধান মন্ত্রী ওফিসতগী ত্ৱীত তৌখি:
এ.পি.গী অন্তপুরম দিস্ত্রিক্ততা থোকখিবা নুঙাইতবা থৌদোক অমনা মরম ওইরগা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। “লৈখিদদ্রবশিংগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২-২গী এক্স গ্রেসিয়াগী পীরগনি: পি.এম.”