Prime Minister's Office
PM greets people across the nation on Makar Sankranti, Uttarayan, Bhogi, Magh Bihu and Pongal
14 JAN 2022 9:18AM by PIB Delhi
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Across India we are marking different festivals which signify India’s vibrant cultural diversity. My greetings on these festivals.
Greetings on Makar Sankranti. https://t.co/4ittq5QTsr
Have a wonderful Uttarayan. https://t.co/hHcMBzBJZP
Bhogi greetings to everyone. May this special festival enrich the spirit of happiness in our society. I pray for the good health and well-being of our fellow citizens. https://t.co/plBUW3psnB
Magh Bihu greetings to you all. I pray that this festival enhances happiness and prosperity in everyone's lives. https://t.co/mEiRGpHweZ
Pongal is synonymous with the vibrant culture of Tamil Nadu. On this special occasion, my greetings to everyone and especially the Tamil people spread all over the world. I pray that our bond with nature and the spirit of brotherhood in our society are deepened. https://t.co/FjZqzzsLhr"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মকৰ সংক্রান্তি, উত্তৰায়ন, ভোগী, মাঘ বিহু আৰু পোংগল উৎসৱ উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা প্রধানমন্ত্রীৰ
14 JAN 2022 9:18AM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে এলানি টুইটযোগে আজি মকৰ সংক্রান্তি, উত্তৰায়ন, ভোগী, মাঘ বিহু আৰু পোংগল উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জনায়৷
প্রধানমন্ত্রীয়ে কয়, "সমগ্র ভাৰতত আজি আমি বিভিন্ন উৎসৱক চিহ্নিত কৰিছো, যি ভাৰতৰ প্রাণৱন্ত সাংস্কৃতিক বৈচিত্রক প্ৰতিফলিত কৰে। এই উৎসৱ উপলক্ষে সকলোকে মই শুভেচ্ছা জনাইছো।
মকৰ সংক্রান্তিৰ শুভেচ্ছা জনালো।
https://t.co/4ittq5QTsr.
অপূর্ব উত্তৰায়ন উৎসৱ।
https://t.co/hHcMBzBjZP
ভোগী উপলক্ষে সকলোকে শুভেচ্ছা জনাইছো। এই বিশেষ উৎসৱে আমাৰ সমাজত আনন্দৰ চেতনাক সমৃদ্ধ কৰক। মই আমাৰ সকলো নাগৰিকৰ সু-স্বাস্থ্য আৰু মংগল কামনা কৰিছো।
https://t.co/plBUW3psnB
সকলোকে মাঘ বিহুৰ শুভেচ্ছা জনালো। এই উৎসৱে সকলোৰে জীৱনত সুখ আৰু সমৃদ্ধি কঢ়িয়াই আনে, তাৰবাবে প্রার্থনা জনালো৷
https://t.co/mEiRGpHweZ
পোংগলক তামিলনাড়ুৰ এক প্রাণৱন্ত সংস্কৃতিৰ সমার্থক বুলিব পাৰিব৷ এই বিশেষ উৎসৱ উপলক্ষে সমগ্ৰ বিশ্বৰ বিভিন্ন স্থানত থকা সকলোকে, বিশেষকৈ তামিল জনগণক মোৰ শুভেচ্ছা জনাইছো। প্রকৃতিৰ সৈতে আমাৰ বন্ধন আৰু আমাৰ সমাজৰ ভাতৃত্বৰ চেতনা যেন আৰু অধিক সুদৃঢ় হয়, তাৰবাবে প্ৰাৰ্থনা কৰিলো।
https://t.co/FjZqzzsLhr"