Prime Minister's Office
PM greets people across the nation on Makar Sankranti, Uttarayan, Bhogi, Magh Bihu and Pongal
14 JAN 2022 9:18AM by PIB Delhi
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Across India we are marking different festivals which signify India’s vibrant cultural diversity. My greetings on these festivals.
Greetings on Makar Sankranti. https://t.co/4ittq5QTsr
Have a wonderful Uttarayan. https://t.co/hHcMBzBJZP
Bhogi greetings to everyone. May this special festival enrich the spirit of happiness in our society. I pray for the good health and well-being of our fellow citizens. https://t.co/plBUW3psnB
Magh Bihu greetings to you all. I pray that this festival enhances happiness and prosperity in everyone's lives. https://t.co/mEiRGpHweZ
Pongal is synonymous with the vibrant culture of Tamil Nadu. On this special occasion, my greetings to everyone and especially the Tamil people spread all over the world. I pray that our bond with nature and the spirit of brotherhood in our society are deepened. https://t.co/FjZqzzsLhr"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক মীয়ামদা মকর সংক্রান্তি, উত্তারায়ন, ভোগি, মাঘ বিহু অমসুং পোঙ্গলগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
14 JAN 2022 9:18AM by PIB Imphal
ত্বীৎকী পরিং অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারত মফম পুম্নমক্তা ঐখোয়না তোঙান-তোঙানবা কুমহৈশিং পাংথোক্লি মদুনা ভারতকী থোইদোক হেন্দোকপা কলচরেল দাইবরসিতী অদু তাক্লি। কুমহৈশিং অসিদা ঐহাক্না য়াইফ পাউজেলশিং পীজরি।
মকর সংক্রান্তিদা য়াইফ পাউজেল পীজরি https://t.co/4ittq5QTsr
অঙকপনা থল্লবা উত্তারায়ন অমা ওইরসনু। https://t.co/hHcMBzBJZP
মীপুম খুদিংমক্কী মফমদা ভোগিগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। মসিগী অখন্নবা কুমহৈ অসিনা ঐখোয়গী সমাজদা হেন্না নুংঙাই য়াইফবা পুরকপা ওইরসনু। ঐহাক্না ঐখোয়গী নাগরিকশিংগী হকচাং ফবা অমসুং নুংঙাই য়াইফনবগীদমক থৌনিজরি। https://t.co/plBUW3psnB
পুম্নমক্কী মফমদা মাঘ বিহুগী য়াইপ পাউজেল পীজরি। কুমহৈ অসিনা মীপুম খুদিংগী পুন্সিদা অহেনবা নুংঙাই য়াইপবা অমসুং চাউখৎপা পুরকপা ওইরসনু। https://t.co/mEiRGpHweZ
পোঙ্গল অসি তমিল নাদুগী অথোইবা কলচরগী খুদম্নি। মসিগী অখন্নবা তাঞ্জা অসিদা মীপুম খুদিংমক্কী মফমদা অখন্ননা মালেমগী মফম কয়াদা খুন্দারিবা তামিল মীয়ামদা ঐহাক্না য়াইফ পাউজেল পীজরি। নেচরগা লোয়ননা ঐখোয়গা লৈনরিবা মরী অমদি ঐখোয়গী সমাজদা মচিল-মনাও ওইবগী স্পিরিৎ অদু হেন্না চেৎশিনবা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না থৌনিজরি। https://t.co/FjZqzzsLhr