ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମକର ସଂକ୍ରାନ୍ତି, ଉତ୍ତରାୟଣ, ଭୋଗି, ମାଘ ବିହୁ ଓ ପୋଙ୍ଗଲ ଅବସରରେ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
14 JAN 2022 9:18AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳାରେ କହିଛନ୍ତି;
ସାରା ଦେଶରେ ଆମେ ବିଭିନ୍ନ ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରୁଛୁ ଯାହା ଭାରତର ସମୃଦ୍ଧ ସାଂସ୍କୃତିକ ବିବିଧତାକୁ ଦର୍ଶାଇଥାଏ । ଏସବୁ ଉତ୍ସବ ଅବସରରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜ୍ଞାପନ କରୁଛି ।
“ମକର ସଂକ୍ରାନ୍ତି ଅବସରରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି । https://t.co/4ittq5QTsr
ଦିବ୍ୟ ଉତ୍ତରାୟଣ କାମନା କରୁଛି । https://t.co/hHcMBzBJZP
ଭୋଗି ଅବସରରେ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଏହି ନିଆରା ଉତ୍ସବ ଆମ ସମାଜରେ ସୌହାର୍ଦ୍ଦ୍ୟ ଭରି ଦେଉ । ଦେଶବାସୀଙ୍କ ସୁସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ମଙ୍ଗଳ କାମନା କରୁଛି । https://t.co/plBUW3psnB
ଆପଣମାନଙ୍କ ମାଘ ବିହୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଏହି ଉତ୍ସବ ସମସ୍ତଙ୍କ ଜୀବନରେ ଖୁସି ଓ ସମୃଦ୍ଧି ଭରି ଦେଉ ବୋଲି କାମନା କରୁଛି ।
ପୋଙ୍ଗଲ ତାମିଲନାଡୁର ସମୃଦ୍ଧ ସଂସ୍କୃତିର ପରିଚାୟକ । ଏହି ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଅବସରରେ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ବିଶେଷ କରି ବିଶ୍ୱର ବିଭିନ୍ନ ସ୍ଥାନରେ ଥିବା ତାମିଲମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି । ପ୍ରକୃତି ସହିତ ଆମ ବନ୍ଧନ ଓ ସମାଜରେ ଭାଇଚାରା ଭାବନା ଆହୁରି ନିବିଡ ହେଉ ବୋଲି ମୋର ପ୍ରାର୍ଥନା । https://t.co/FjZqzzsLhr

Prime Minister's Office
PM greets people across the nation on Makar Sankranti, Uttarayan, Bhogi, Magh Bihu and Pongal
14 JAN 2022 9:18AM by PIB Delhi
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Across India we are marking different festivals which signify India’s vibrant cultural diversity. My greetings on these festivals.
Greetings on Makar Sankranti. https://t.co/4ittq5QTsr
Have a wonderful Uttarayan. https://t.co/hHcMBzBJZP
Bhogi greetings to everyone. May this special festival enrich the spirit of happiness in our society. I pray for the good health and well-being of our fellow citizens. https://t.co/plBUW3psnB
Magh Bihu greetings to you all. I pray that this festival enhances happiness and prosperity in everyone's lives. https://t.co/mEiRGpHweZ
Pongal is synonymous with the vibrant culture of Tamil Nadu. On this special occasion, my greetings to everyone and especially the Tamil people spread all over the world. I pray that our bond with nature and the spirit of brotherhood in our society are deepened. https://t.co/FjZqzzsLhr"