Prime Minister's Office
PM condoles demise of Gen Bipin Rawat, his wife and other personnel of Armed Forces in helicopter crash
08 DEC 2021 6:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Gen Bipin Rawat, his wife and other personnel of the Armed Forces in a helicopter crash in Tamil Nadu.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"I am deeply anguished by the helicopter crash in Tamil Nadu in which we have lost Gen Bipin Rawat, his wife and other personnel of the Armed Forces. They served India with utmost diligence. My thoughts are with the bereaved families.
Gen Bipin Rawat was an outstanding soldier. A true patriot, he greatly contributed to modernising our armed forces and security apparatus. His insights and perspectives on strategic matters were exceptional. His passing away has saddened me deeply. Om Shanti.
As India’s first CDS, Gen Rawat worked on diverse aspects relating to our armed forces including defence reforms. He brought with him a rich experience of serving in the Army. India will never forget his exceptional service."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হেলিকোপ্তর ক্রাশতা জেনেরেল বিপিন রৱাত, মহাক্কী লোইনবী অমদি আর্ম ফোর্সেসকী অতোপ্পা পর্সোনেলনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
08 DEC 2021 6:44PM by PIB Imphal
তামিল নাদুগী হেলিকোপ্তর ক্রাশ অমদা জেনেরেল বিপিন রৱাত, মহাক্কী লোইনবী অমদি আর্ম ফোর্সেসকী অতোপ্পা পর্সোনেলনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বীতকী পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"তামিল নাদুগী হেলিকোপ্তর ক্রাশ অমদা ঐখোয়না জেনেরেল বিপিন রৱাত, মহাক্কী লোইনবী অমদি আর্ম ফোর্সেসকী অতোপ্পা পর্সোনেল লৈখিদবা অসিনা ঐবু অসুক্কী মতিক নুংঙাইহন্দ্রে৷ মখোয়না থমোই শেংনা হোৎনদুনা ভারতকী সেভা তৌখি৷ ইমুং-মনুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি৷
জেনেরেল বিপিন রৱাত অসি থোইদোক-হেন্দোক্লবা লান্মী অমা ওইরমখি৷ মরৈবাকপু তশেং-তশেংনা নিংশিজবা মীওই অমনি, মহাক্না ঐখোয়গী আর্ম ফোর্সেস অমদি সেক্যুরিতী এপারেতস অসি মতমগা চুনরবা থাক্তা ওন্থোক্নবা অচৌবা থৌদাং লৌখি৷ স্ত্রাতিজিক মেত্তরশিংদা মহাক্কী লৌশিং অমদি হৈ-শিংবা অসি ময়মদগী তোখায়৷ মহাক্না লৌখিদবা অসিনা ঐবু অদুক্কী মতিক ৱাহল্লে৷ ওম শান্তি৷
ভারতকী অহানবা সি.দি.এস. ওইনা, জেনেরেল রৱাতনা দিফেন্স রিফোর্মশিং য়াওনা ঐখোয়গী আর্ম ফোর্সেসকা মরী লৈনবা তোঙান তোঙানবা এস্পেক্তশিংদা য়াম্না কন্না হোৎনখি৷ আর্মীদা থবক তৌবগী ফজরবা এক্সপরিয়েন্স অদু মহাক্না মহাক্কা লোইননা পুরকখি৷ মহাক্কী থোইদোক-হেন্দোক্লবা সর্ভিস অদু ভারতনা কৈদৌনুংদা কাওবা ঙম্লোই৷"