Prime Minister's Office
PM to deliver keynote address at The Sydney Dialogue
17 NOV 2021 7:25PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver the keynote address at The Sydney Dialogue on 18th November, 2021 at around 9 AM IST. He will speak on the theme of India’s technology evolution and revolution, with the address being preceded by introductory remarks by the Australian Prime Minister.
The Sydney Dialogue is being held from 17-19 November, 2021. It is an initiative of the Australian Strategic Policy Institute. It will bring together political, business and government leaders to debate, generate new ideas, and work towards common understandings of the opportunities and challenges posed by emerging and critical technologies. The event will also witness keynote address by Australian Prime Minister Mr. Scott Morrison and Former Prime Minister of Japan Mr. Shinzo Abe.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সিদনী দাইলোগতা মরু ওইবা ৱারোল পীগনি
17 NOV 2021 7:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নভেম্বর ১৮, ২০২১গী আই.এস.তি.দা অয়ুক্কী পুং ৯ তাবা মতমদা সিদনী দাইলোগতা মরু ওইবা ৱারোল পীগনি। মহাক্না ভারতকী তেক্নোলোজীগী ইভোল্যুসন অমসুং রিভোল্যুসনগী হীরমদা ৱা ঙাংগনি, লোয়ননা মহাক্না ৱারোল পীদ্রিঙৈ মমাংদা ওস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম হৌদোকপগী ৱারোল হান্না পীগনি।
সিদনী দাইলোগ অসি ২০২১গী নভেম্বর ১৭তগী ১৯ ফাওবা পাঙথোক্কনি। মসি ওস্ত্রেলিয়ন স্ত্রেতেজিক পোলিসী ইন্সতিত্যুতকী থৌশিল অমনি। মসিনা রাজনিতী, বিজিনেস অমসুং সরকারগী লুচিংবশিংবু অমত্তা ওইনা পুনশিন্দুনা খন্ন-নৈনগনি, অনৌবা ৱাখল্লোনশিং পুথোক্কনি অমসুং নৌনা থোরক্লিবা অমদি অরুবা তেক্নোলিজীশিংনা পীরিবা খুদোংচাবশিং অমসুং শীংনবশিংগী মতাংদা অমত্তা ওইনা খঙমিন্ননবা মাইকৈদা থবক পাইখৎলগনি। থৌরম অসিদা ওস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী মিস্তর স্কোত মোরিসন অমসুং জপানগী হান্নগী প্রধান মন্ত্রী মিস্তর শিঞ্জো অবেনসু মরু ওইবা ৱারোল পীগনি।