Prime Minister's Office
PM speaks to Tamil Nadu CM about heavy rainfall in parts of the state
07 NOV 2021 9:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to Tamil Nadu Chief Minister, Thiru M K Stalin and discussed the situation in the wake of heavy rainfall in parts of the state. Shri Modi has also assured all possible support from the Centre in rescue and relief work.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Spoke to Tamil Nadu CM, Thiru @mkstalin and discussed the situation in the wake of heavy rainfall in parts of the state. Assured all possible support from the Centre in rescue and relief work. I pray for everyone’s well-being and safety."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তামিল নাদুগী সি.এম.দা রাজ্য অসিগী শরুকশিংদা নোং কন্না চুরিবা অসিগী মতাংদা ৱারী শাখ্রে
07 NOV 2021 9:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তামিল নাদুগী মুখ্য মন্ত্রী, থীরু এম.কে. স্তেলিনগা ৱারী শাখ্রে অমসুং রাজ্য অসিগী শরুকশিংদা নোং কন্না চুরিবা অসিনা ওইহল্লক্লিবা ফীভম অসিগী মতাংদা খন্নখ্রে। শ্রী মোদীনা রেস্ক্যু অমসুং রিলিফকী থবক-থৌরমদা কেন্দ্রদগী অঙম্বা মতেং পীগনি হায়নসু থাজবা পীখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"তামিল নাদুগী সি.এম. @mkstalinগা ৱারী শাদুনা রাজ্য অসিগী শরুকশিংদা নোং কন্না চুরিবা অসিনা ওইহল্লক্লিবা ফীভম অসিগী মতাংদা খন্নখ্রে। রেস্ক্যু অমসুং রিলিফকী থবক-থৌরমদা কেন্দ্রদগী অঙম্বা মতেং পীগনি হায়নসু থাজবা পীখ্রে। ঐহাক্না মীপুম খুদিংমক শাফনা অমসুং তেক্তা কাইদনা লৈনবা থৌনীজরি।"