Prime Minister's Office
PM lauds creation of 1 lakh jobs by MSMEs in Manipur
30 OCT 2021 12:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded creation of 1 lakh jobs by MSMEs in Manipur.
In reply to a tweet by the Chief Minister of Manipur, Shri N Biren Singh, the Prime Minister said;
"Well done Manipur! Keep up the good work of leveraging the strength of the MSME sector in order to further the state’s progress."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মনিপুরদা এম.এস.এম.ই.শিংনা থবক লাখ ১ ফংহনবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
30 OCT 2021 12:06PM by PIB Imphal
মনিপুরদা এম.এস.এম.ই.শিংনা থবক লাখ ১ ফংহনবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে৷
মনিপুরগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী এন. বিরেন সিংহগী ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"মনিপুরনা নিংথিনা পাংথোক্লে! রাজ্যগী প্রোগ্রেস মখাতানা লৈহন্নবগীদমক এম.এস.এম.ই. সেক্তরগী স্ত্রেঙ্গ শিজিন্নদুনা অফবা থবক তৌবা হেনগৎলু৷"