Prime Minister's Office
PM expresses happiness over Shri S. Selvaganabathy for being elected to Rajya Sabha
28 SEP 2021 11:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over Shri S. Selvaganabathy for being elected to the Rajya Sabha from Puducherry.
In a tweet, the Prime Minister said;
"It is a matter of immense pride for every BJP Karyakarta that our Party has got it’s first ever Rajya Sabha MP from Puducherry in Shri S. Selvaganabathy Ji. The trust placed in us by the people of Puducherry is humbling. We will keep working for Puducherry’s progress."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী এস. সেল্বাগনপতিবু রাজ্য সভাগী মীহুৎ ওইনা খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
28 SEP 2021 11:24AM by PIB Imphal
শ্রী এস. সেল্বাগনপতিবু পুদুচেরীদগী রাজ্য সভাগী মীহুৎ ওইনা খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"শ্রী এস. সেল্বাগনপতিদা ঐখোয়গী পার্তীনা ইহান হানবা ওইনা পুদুচেরীদগী রাজ্য সভাগী এম.পি. ফংখিবা অসি বি.জে.পি. কর্যকর্তা খুদিংমক্কী ওইনা য়াম্না চাওথোকচনিংঙাইনি৷ পুদুচেরীগী প্রজানা ঐখোয়দা থম্লিবা থাজবা অসি নোল্লুক্নিংঙাইনি৷ পুদুচেরী চাওখৎননবগীদমক ঐখোয়না লেপ্প-লৈতনা হোৎনগনি৷"