Prime Minister's Office
Telephone conversation between Prime Minister Shri Narendra Modi and President of the European Council, Charles Michel
31 AUG 2021 8:46PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on phone today with the President of the European Council, H.E. Charles Michel.
The leaders discussed the recent developments in Afghanistan and the implications for the region and the world. They unequivocally condemned the horrific terror attack at the Kabul International Airport that resulted in many casualties. They emphasized the importance of a stable and secure Afghanistan and discussed the potential role India and the EU could play in this context.
The two leaders agreed to remain in touch on bilateral and global issues, in particular, the situation in Afghanistan.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং য়ুরোপিয়ন কাউন্সিলগী রাস্ত্রপতি, চাল্স মাইকেলগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে
31 AUG 2021 8:46PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুরোপিয়ন কাউন্সিলগী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. চাল্স মাইকেলগা ফোন্দা ৱারি শানখি৷
লিদরশিং অদুনা হন্দক্তা অফগানিস্তানদা দিবেলপমেন্তশিং পুরকখিবশিং অদুগী মতাংদা অমসুং মফম অদুগী অমসুং মালেম অসিগী ইমপ্লিকেসনশিং খন্ন নৈনখি৷ কবুল ইন্তরনেস্নেল এয়রপোর্ত্তা কিনিংঙাই ওইরবা মওংদা এতেক্ত চত্থদুনা মীওই কয়া অমা অশোক-অপন য়াওহনখিবা অসিদা মখোয় অনিনা য়ানিংদবা ফোংদোকখ্রে৷ স্তেবল ওইবা অমসুং তংদু-লৈতাবা অফগানিস্তান অমা লৈহনবা য়াম্না মরু ওই হায়না মখোয়না ফোংদোকখি অমসুং হিরম অসিগী মতাংদা ভারত অমসুং ই.য়ু.না লৌবা য়ারিবা থৌদাং অদু খন্ন-নৈনখি৷
লিদর অনিমক্না বাইলেতরেল অমসুং গ্লোবেল ইসুশিং মরু ওইনা অফগানিস্তানগী ফিভম অসিদা লেংদনা য়েংশিন্নবা য়ানখি৷