Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 58.89 Cr
Recovery Rate (97.68%) at its highest since March 2020
25,467 New Cases reported in the last 24 hours
At less than 1% of total cases, Active Cases lowest since March 2020
India's Active Caseload (3,19,551) lowest in 156 days is 0.98% of Total Cases
Daily Positivity Rate (1.55%) less than 3% for last 29 days
24 AUG 2021 10:07AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has surpassed the cumulative figure of 58.89 Cr (58,89,97,805) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 65,03,493 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 8 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,53,692
2nd Dose
82,32,742
FLWs
1st Dose
1,83,07,076
2nd Dose
1,26,40,318
Age Group 18-44 years
1st Dose
22,03,32,468
2nd Dose
2,03,29,375
Age Group 45-59 years
1st Dose
12,34,70,622
2nd Dose
4,93,70,668
Over 60 years
1st Dose
8,36,87,351
2nd Dose
1,03,53,692
Total
58,89,97,805
The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country.
The recovery of 39,486 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,17,20,112.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.68%, the highest since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 58 consecutive days now.
25,467 new cases were reported in the last 24 hours.
High recoveries and a low number of new cases have subsided the Active Caseload to 3,19,551 which is at its lowest in 156 days. At 0.98%, Active cases presently form less than 1% of the country's total Positive Cases. Active Caseload is at its lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 16,47,526 tests being conducted. India has so far conducted over 50.93 Cr (50,93,91,792) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.90% remains less than 3% for the last 60 days now. The Daily Positivity rate also stands at 1.55%. The daily Positivity rate has remained below 3% for the last 29 days and below 5% for 78 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ কোতি ৫৮.৮৯ হেনখ্রে
২০২০ মার্চ থাদগী হৌদুনা ঙসি ফাওবদা খ্বাইদগী ৱাংবা রিকোভরী রেত (৯৭.৬৮%) ফংবা ঙমখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৫,৪৬৭ লাকখি
অপুনবা কোস মশিংগী ১%দগী হেন্না তানা লৈদুনা, ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংবা মতমদা খ্বাইদগী নেম্বা এক্তিব কেসশিং লৈখ্রে
নুমিৎ ১৫৬নিদা খ্বাইদগী নেম্বা ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি অপুনবা কেসকী ০.৯৮% ওই
নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং(১.৫৫%) ৩%দগী তানা লৈখিবা নুমিৎ ২৯নি শুরে
24 AUG 2021 10:07AM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ কোতি ৫৮.৮৯(৫৮,৮৯,৯৭,৮০৫) হেনখ্রে৷ মসি সেসন ৬৫,০৩,৪৯৩দা কাপখিবনি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৮ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৫৩,৬৯২
অনিশুবা দোজ
৮২,৩২,৭৪২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,০৭,০৭৬
অনিশুবা দোজ
১,২৬,৪০,৩১৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২২,০৩,৩২,৪৬৮
অনিশুবা দোজ
২,০৩,২৯,৩৭৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২,৩৪,৭০,৬২২
অনিশুবা দোজ
৪,৯৩,৭০,৬৬৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৮,৩৬,৮৭,৩৫১
অনিশুবা দোজ
১,০৩,৫৩,৬৯২
অপুনবা
৫৮,৮৯,৯৭,৮০৫
লৈবাক অসিদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন কাপ্পগী স্কোপ অসি চাওথোকহন্নবা অমসুং খোঙজেল য়াংখৎহন্নবা কেন্দ্র সরকারনা য়াম্না কন্না হোৎনৈ৷
হৌখিবা পুং ২৪দা পোসেন্ত ৩৯,৪৮৬ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা রিকোভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,১৭,২০,১১২দা হেনগৎহনখ্রে৷
লোইনা-লোইননা, ভারতকী রিকোভরী রেতসু ৯৭.৬৮% ওইখ্রে, ২০২০ মার্চ থাদগী হৌদুনা য়েংবদা মসিনা খ্বাইদগী ৱাংবনি৷
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ৫৮নি শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৫,৪৬৭ লাকখি৷
লাইচৎ অসিদগী ফরকপগী চাং হেনগৎলকপা অমসুং অনৌবা কেস মশিং য়াম্না লাক্তবা অসিনা নুমিৎ ১৫৬নিদা খ্বাইদগী নেম্বা ওইনা এক্তিব কেসলোদ অসি ৩,১৯,৫৫১দা হন্থখ্রে৷ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ১%দগী তানা লৈখ্রে, মশিং অসি ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংবা মতমদা খ্বাইদগী নেম্বনি৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১৬,৪৭,৫২৬ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৫০.৯৩ হেন্না (৫০,৯৩,৯১,৭৯২) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ১.৯০% ওইদুনা ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৬০নি শুরে৷ নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ১.৫৫% ওই৷ নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ২৯নি শুরে অমসুং ৫%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ হৌজিক্তি নুমিৎ ৭৮নি শুরে৷