Prime Minister's Office
PM pays tributes on demise of Bhageerathi Amma
23 JUL 2021 9:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes and expressed grief over the demise of respected Bhageerathi Amma.
In a tweet, the Prime Minister said, "I pay my tributes to respected Bhageerathi Amma. There is much to learn from her life journey, particularly her everlasting passion towards learning new things. Saddened by her demise. Condolences to her family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভাগীরথি অম্মা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
23 JUL 2021 9:38PM by PIB Imphal
ইকাই খুম্নরবা ভাগীরথি অম্মা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে অমসুং নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি, "ইকাই খুম্নরবা ভাগীরথি অম্মা লৈখিদবদা ঐনা ইকাই খুম্নবা উৎচরি৷ মহাক্কী পুন্সি খোঙচৎ মরু ওইনা অনৌবা হিরমশিংগী মতাংদা খঙননবা মহাক্না য়াম্না কন্না হোৎনখিবা অসিদগী ঐখোয়না তমজনিংঙাই কয়ামরোম লৈ৷ মহাক্না লৈখিদবা অসিনা অসুক্কী মতিক থমোই শোক্না নুংঙাইহন্দ্রে৷ মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ ওম শান্তি"