Prime Minister's Office
PM pays tributes to Chandra Shekhar Azad on his Jayanti
23 JUL 2021 10:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Chandra Shekhar Azad on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said, "Remembering the valiant son of Bharat Mata, the remarkable Chandra Shekhar Azad on his Jayanti. During the prime of his youth he immersed himself in freeing India from the clutches of imperialism. He was also a futuristic thinker, and dreamt of a strong and just India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চন্দ্র শেখর অজাদপু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
23 JUL 2021 10:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মথৌনা লৈরবা ভারত ইমাগী মপারী, থোইদোক হেন্দোক্না শক্নাইরবা চন্দ্র শেখর অজাদপু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “থৌনা লৈরবা ভারত ইমাগী মপারী থোইদোক হেন্দোক্না শক্নাইরবা চন্দ্র শেখর অজাদপু নিংশিংজরি। মহাক্কী অঙনবা নহা ওইরিঙৈ মতমদা মশামক ভারতপু অঙম্বশিংগী মখুৎতগী নিং-খা তম্বগীদমক লুপচখি। মহাক অসি য়াম্না লিংবা ভারত অমা ওইনবগীদমক তুংগী খনবা অমসুং আসা তৌবা মীওইনি”।