Prime Minister's Office
PM condoles demise of H.H. Shrimad Vidyadhiraj Teerth Sripad Vader Swamiji of the Shree Samsthan Gokarn Partagali Jeevottam Math
19 JUL 2021 8:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of H.H. Shrimad Vidyadhiraj Teerth Sripad Vader Swamiji of the Shree Samsthan Gokarn Partagali Jeevottam Math.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of H.H. Shrimad Vidyadhiraj Teerth Sripad Vader Swamiji of the Shree Samsthan Gokarn Partagali Jeevottam Math. He will be remembered for his extensive service to society, particularly in healthcare. Condolences to his countless followers. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্ৰী সংস্থান গোকৰ্ণ পৰ্তগালি জীৱোত্তম মঠৰ শ্ৰীমদ বিদ্যাধিৰাজ তীৰ্থ শ্ৰীপাদ ৱডেৰ স্বামীজীৰ প্ৰয়াণত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে
19 JUL 2021 8:58PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰী সংস্থান গোকৰ্ণ পৰ্তগালি জীৱোত্তম মঠৰ শ্ৰীমদ বিদ্যাধিৰাজ তীৰ্থ শ্ৰীপাদ ৱডেৰ স্বামীজীৰ প্ৰয়াণত শোক ব্যক্ত কৰিছে।
এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, 'শ্ৰী সংস্থান গোকৰ্ণ পৰ্তগালি জীৱোত্তম মঠৰ পৰম পূজ্য শ্ৰীমদ বিদ্যাধিৰাজ তীৰ্থ শ্ৰীপাদ ৱডেৰ স্বামীজীৰ প্ৰয়াণত দুখিত। তেওঁক সমাজৰ বাবে তেওঁৰ সেৱাৰ বাবে, বিশেষকৈ স্বাস্থ্য ক্ষেত্ৰত, স্মৰণ কৰা হ'ব। তেওঁৰ অগণন অনুগামীৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা আছে। ঔম শান্তি।'