প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী সামস্থান গোকার্ন পার্তাগালি জীবোত্তাম মথকী ঐচ.ঐচ. শ্রীমাদ বিদ্যাধিরজ তীর্থ শ্রীপদ বাদের স্বামীজিনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
19 JUL 2021 8:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী সামস্থান গোকার্ন পার্তাগালি জীবোত্তাম মথকী ঐচ.ঐচ. শ্রীমাদ বিদ্যাধিরজ তীর্থ শ্রীপদ বাদের স্বামীজিনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “শ্রী সামস্থান গোকার্ন পার্তাগালি জীবোত্তাম মথকী ঐচ.ঐচ. শ্রীমাদ বিদ্যাধিরজ তীর্থ শ্রীপদ বাদের স্বামীজিনা লৈখিদবদা অসি নুঙাইতবা অমনি। মহাক্না সমাজকীদমক তৌখিবা থবকশিং মরুওইনা হকশেলগীদমক তৌখিবা থবকশিংনা মহাকপু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মশীং থীঙমদ্রবা মহাক্কী তুংইনবাশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of H.H. Shrimad Vidyadhiraj Teerth Sripad Vader Swamiji of the Shree Samsthan Gokarn Partagali Jeevottam Math
19 JUL 2021 8:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of H.H. Shrimad Vidyadhiraj Teerth Sripad Vader Swamiji of the Shree Samsthan Gokarn Partagali Jeevottam Math.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of H.H. Shrimad Vidyadhiraj Teerth Sripad Vader Swamiji of the Shree Samsthan Gokarn Partagali Jeevottam Math. He will be remembered for his extensive service to society, particularly in healthcare. Condolences to his countless followers. Om Shanti."