ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ସଂସ୍ଥାନ ଗୋକର୍ଣ୍ଣ ପାର୍ତ୍ତାଗଲି ଜୀବୋତ୍ତମ ମଠର ପରମପୂଜ୍ୟ ଶ୍ରୀମଦ ବିଦ୍ୟାଧିରାଜ ତୀର୍ଥ ଶ୍ରୀପଦ ଭାଦେର ସ୍ୱାମୀଜୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
19 JUL 2021 8:58PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରୀ ସଂସ୍ଥାନ ଗୋକର୍ଣ୍ଣ ପାର୍ତ୍ତାଗଲି ଜୀବୋତ୍ତମ ମଠର ପରମପୂଜ୍ୟ ଶ୍ରୀମଦ ବିଦ୍ୟାଧିରାଜ ତୀର୍ଥ ଶ୍ରୀପଦ ଭାଦେର ସ୍ୱାମୀଜୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି, “ଶ୍ରୀ ସଂସ୍ଥାନ ଗୋକର୍ଣ୍ଣ ପାର୍ତ୍ତାଗଲି ଜୀବୋତ୍ତମ ମଠର ପରମପୂଜ୍ୟ ଶ୍ରୀମଦ ବିଦ୍ୟାଧିରାଜ ତୀର୍ଥ ଶ୍ରୀପଦ ଭାଦେର ସ୍ୱାମୀଜୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଦୁଃଖିତ । ସମାଜ ପ୍ରତି ସମର୍ପିତ ସେବା ବିଶେଷ କରି ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ସେବା କ୍ଷେତ୍ରରେ ତାଙ୍କର ଅବଦାନ ସ୍ମରଣୀୟ ହୋଇରହିବ । ତାଙ୍କର ଅଗଣିତ ଅନୁଗାମୀଙ୍କୁ ସମବେଦନା ଜଣାଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of H.H. Shrimad Vidyadhiraj Teerth Sripad Vader Swamiji of the Shree Samsthan Gokarn Partagali Jeevottam Math
19 JUL 2021 8:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of H.H. Shrimad Vidyadhiraj Teerth Sripad Vader Swamiji of the Shree Samsthan Gokarn Partagali Jeevottam Math.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of H.H. Shrimad Vidyadhiraj Teerth Sripad Vader Swamiji of the Shree Samsthan Gokarn Partagali Jeevottam Math. He will be remembered for his extensive service to society, particularly in healthcare. Condolences to his countless followers. Om Shanti."